Εφημερίδα Κοινωνική

Ένταση στην πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία

 Breaking News

Ένταση στην πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία
15 Νοεμβρίου 2016

Επικράτησε ένταση στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αμερικής, όταν διαδηλωτές της συγκέντρωσης αριστεριστών και αντιεξουσιαστών, προσπάθησαν να σπάσουν το φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων.

Άνδρες των ΜΑΤ τους απώθησαν, χωρίς να κάνουν χρήση χημικών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι διαδηλωτές κινούνται διαμέσου της οδού Σταδίου.

Την ίδια ώρα, αστυνομικές κλούβες έχουν αποκλείσει την οδό Σταδίου, στο ύψος της οδού Αμερικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήδη περισσότεροι από 1.500 είναι οι συγκεντρωμένοι αυτή την ώρα στην Πατησίων και η προσοχή της αστυνομίας πέφτει ιδιαίτερα σ” αυτή τη συγκέντρωση.

Στο συλλαλλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια αναμένεται να πάρει μέρος και ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ ήδη από χθες, με ανακοίνωσή του ο Περισσός έχει καταγγείλει ως αυταρχική και κατάπτυστη την απαγόρευση, θυμίζοντας ταυτόχρονα, ότι κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγελε τέτοιες απαγορεύσεις από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Ωστόσο, η συγκέντρωση που προκαλεί πονοκέφαλο στους επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας είναι αυτή των αντιεξουσιαστών στο Πολυτεχνείο. Οι αστυνομικοί δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψουν σε όσους συγκεντρωθούν να κάνουν πορεία και να επιχειρήσουν να προσεγγίσουν την περιοχή του Συντάγματος ή πολύ περισσότερο να πορευθούν προς την αμερικανική πρεσβεία. Έτσι, όσοι το επιχειρήσουν θα βρεθούν αντιμέτωποι αστυνομικούς φραγμούς που θα αποκλείουν κάθε δίοδο.

Πηγή φωτογραφίας: imerisia.gr


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ