Εφημερίδα Κοινωνική

Απάντηση Τσακαλώτου για το κτίριο του ΚΕΡΑΝΗ στη Θηβών

 Breaking News

Απάντηση Τσακαλώτου για το κτίριο του ΚΕΡΑΝΗ στη Θηβών
24 Νοεμβρίου 2016

Το ΣΔΟΕ… κοστίζει και μάλιστα ακριβά. Σύμφωνα με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένο, το ελληνικό Δημόσιο πληρώνει για τα κτήρια της συγκεκριμένης υπηρεσίας 135.000 ευρώ για ενοίκια, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν -όπως είπε- έτοιμες εγκαταστάσεις στου Κεράνη στον Πειραιά.

Σε ερώτηση που έκανε ο βουλευτής στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για τις μετεγκαταστάσεις που δεν έγιναν διαπιστώθηκε ότι το ελληνικό Δημόσιο πληρώνει τον μήνα για τις υπηρεσίες του γύρω στα 300.000 ευρώ τον μήνα μόνο για ενοίκια.

«Τόσα λεφτά για να είναι άδειος ο Κεράνης! Ποιος εισπράττει αυτά τα ενοίκια; Να νοικοκυρέψουμε πρώτα το σπίτι μας και να μην κόβουμε το ΕΚΑΣ όταν υπάρχουν κτήρια» είπε ο Δημήτρης Καμμένος.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησε πως γίνονται προσπάθειες για εξοικονόμηση χρημάτων, διευκρίνισε όμως ότι υπάρχουν θέματα πολιτικά, όπως για παράδειγμα η απόφαση αν θα πρέπει μια ανεξάρτητη Αρχή να είναι στο ίδιο κτήριο με το υπουργείο ή το υφυπουργείο .

«Πάντως, το κυρίαρχο είναι να υπάρχει εξοικονόμηση και να μη χρειάζεται η μια υπηρεσία να μετακινείται στην άλλη άκρη της πόλης για να συνεννοηθούν μεταξύ τους» συμπλήρωσε ο υπουργός.

Το ερώτημα που τίθεται είναι «και κείνες οι υποσχέσεις που έδωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης για τα ενοίκια που θα γλυτώσει το Δημόσιο και τις μετεγκαταστάσεις που ξεκίνησαν πού πήγαν;».

ΠΗΓΗ: zougla.gr

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ