Εφημερίδα Κοινωνική

Αεροπορικές επιδείξεις στο Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου την Κυριακή

 Breaking News

Αεροπορικές επιδείξεις στο Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου την Κυριακή
03 Νοεμβρίου 2016

Το σύνολο των δραστηριοτήτων της πολεμικής Αεροπορίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά, όσοι βρεθούν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Φλοίσβο του Παλαιού Φαλήρου, όπου θα πραγματοποιηθούν αεροπορικές επιδείξεις, στο πλαίσιο του εορτασμού για τον προστάτη του Όπλου, Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Η πρώτη αποστολή θα αφορά στη διάσωση και περισυλλογή ιπταμένου από ελικόπτερο Σούπερ Πούμα και προσωπικό της 31ης μοίρας επιχειρήσεων έρευνας διάσωσης.

Το σενάριο προβλέπει τη ρίψη «ναυαγού και διασώστη» στελεχών της 31ης ΜΕΕΔ από αεροσκάφος C-130 . Στη συνέχεια ελικόπτερο Σούπερ Πούμα προερχόμενο από την ακτή θα εκτελέσει αποστολή έρευνας και διάσωσης εν καιρώ πολέμου.

Η δεύτερη αποστολή αφορά στην προσβολή ελικοπτέρου από ζεύγος

αεροσκαφών F-16. Σύμφωνα με το σενάριο, αεροσκάφη F-16 αναγνωρίζουν ελικόπτερο και εκτελούν διαδικασία διαδοχικών επιθέσεων σε αυτό.

Η τρίτη αποστολή, αφορά σε εικονική αερομαχία από ζεύγη αεροσκαφών M-2000-5 και F-16 και η τέταρτη σε εικονικές προσβολές από ζεύγος αεροσκαφών F-4Ε ακολουθούμενο από ζεύγος F-16 που θα πετούν σε χαμηλό ύψος.

Στη συνέχεια, αεροσκάφη CL-215 θα εκτελέσουν ρίψη νερού και θα ακολουθήσει ζεύγος αεροσκαφών F-16 που θα συνοδεύσουν αεροσκάφος της Aegean που χαρακτηρίσθηκε ως αεροσκάφος RENEGADE.

Σημειώνεται ότι τα συμμετέχοντα μαχητικά αεροσκάφη, θα πετούν μόλις χίλια πόδια από το έδαφος.

Οι αποστολές θα πλαισιωθούν από επιδείξεις μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ