Εφημερίδα Κοινωνική

«Το επόμενο είναι να κατέβουν τα τανκς – χωράνε μέχρι και 16 κανάλια», λέει η αντιπρόεδρος του ΕΣΡ

 Breaking News

«Το επόμενο είναι να κατέβουν τα τανκς – χωράνε μέχρι και 16 κανάλια», λέει η αντιπρόεδρος του ΕΣΡ
20 Οκτωβρίου 2016

«Το επόμενο είναι να κατέβουν τα τανκς. Δεν καταλαβαίνουν τίποτε εκτός από τις εμμονές και τις κακότητες τους», είπε στον Αlpha 989 η αντιπρόεδρος ΕΣΡ, Λίνα Αλεξίου.

«Ο κ. Παππάς προσπαθεί να κάνει το μαύρο-άσπρο», πρόσθεσε, ενώ έκανε λόγο για «αντισυνταγματικό εξοβελισμό του ΕΣΡ» και για «παράλογες διατάξεις στον νόμο».

Χαρακτήρισε δε, «ελεεινότητες» τις διαρροές προσωπικών δεδομένων του αντιπροέδρου του ΣτΕ σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν έχουν ούτε ντροπή, ούτε διάκριση», είπε η κα Αλεξίου.

Η κ. Αλεξίου, μητέρα της τέως Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, τόνισε ότι το ΕΣΡ λειτουργεί ακόμη: «Τις τελευταίες ημέρες ειπώθηκε ότι το ΕΣΡ υπάρχει και λειτουργεί. Αυτή τη στιγμή έχουμε συγκεντρώσει και επεξεργαστεί και αρχειοθετήσει για το επόμενο, 500 φακέλους που περιμένουν την ολομέλεια για να αποφανθεί επί των παραβάσεων που έχουν γίνει αυτούς τους μήνες. Κάθε μέρα στο ΕΣΡ περνούν δεκάδες εγγράφων, από την μισθοδοσία των υπάλληλων, μέχρι και τις παραγγελίες αστυνομικών τμημάτων μέχρι και εισαγγελικές παραγγελίες. Το ΕΣΡ λειτουργεί καθημερινά κανονικά εκτός από την δυνατότητα λήψης αποφάσεων».

Πρόσθεσε χαρακτηριστικά, πως «δεν μας ζητήθηκε πότε να δώσουμε άποψη για τον νόμο Παππά και την στείλαμε μόνοι μας επισημαίνοντας όλες τις αδυναμίες και αντιφάσεις του και τις εκτός λογικής διατάξεις του. Την έχουν την δική μας την γνωμάτευση. Αυτό ήταν που τους θύμωσε γιατί οι άνθρωποι δεν θέλουν τίποτα άλλο από το αυθαίρετο που έχουν στο μυαλό τους».

Πηγή: protothema.gr


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ