Εφημερίδα Κοινωνική

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου και η Ημερίδα Υγείας στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (φωτο)

 Breaking News

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου και η Ημερίδα Υγείας στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (φωτο)
24 Οκτωβρίου 2016

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ιωάννας Λάκας, writer supporting health,diet, με τίτλο «Ημερολόγιο Διατροφής Ευεξίας» στην Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Πειραιά όπου και παραβρέθηκε πλήθος κόσμου.

Η συγγραφέας μίλησε για το καινούργιο της εγχείρημα, μετά από το πολύ επιτυχημένο «Σταμάτα να τρως», όπου οι διατροφικές συνήθειες καταγράφονται καθημερινά σε ημερολόγιο μέσα από μια εξαιρετική μυθιστορηματική πλοκή, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο για την παρουσία του στην εκδήλωση.

Ο γνωστός Xειρουργός-Ογκολόγος Ιωάννης Δ. Σπηλιώτης MD, PhD Συντονιστής Διευθυντής Α” Χειρουργικού Τμήματος ΕΑΝΠ «Μεταξά», αναφέρθηκε στο κάπνισμα, την παχυσαρκία και στον σακχαρώδη διαβήτη και έδωσε οδηγίες για την ποιότητα της τροφής που ο καθένας πρέπει να επιλέγει, χαρακτήρισε το βιβλίο πρωτότυπο, αφού κατα¬φέρνει με πολύ όμορφο τρόπο να «παντρέψει» την επιστήμη με το μυθιστόρημα.

Ο Γυναικολόγος – Μαιευτήρας Χειράκης Μανώλης , μίλησε για γυναικολογικά προβλήματα και για προβλήματα γονιμότητας που επιφέρει η κακή διατροφή

Ο Πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Γκρίτζαλης αναφέρθηκε στα δυ¬σά¬ρεστα αποτελέσματα που φέρνει η παχυσαρκία, και πως μπορούμε να τα αποφύγουμε κάνοντας σωστή διατροφή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

parousiash1

parousiash2


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ