Εφημερίδα Κοινωνική

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου προσκαλεί σε λαϊκές συγκεντρώσεις και διεκδικήσεις (φωτο και εγγραφο)

 Breaking News

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου προσκαλεί σε λαϊκές συγκεντρώσεις και διεκδικήσεις (φωτο και εγγραφο)
20 Οκτωβρίου 2016

Σε 7 λαϊκές συγκεντρώσεις προσκαλεί η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου τον κόσμο ώστε να τους κάνουν μια αναλυτική ενημέρωση για τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά και τις δράσεις και τους στόχους που υπάρχουν και γίνονται.

Σε ανακοίνωση της η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου επιμένει ότι είναι με την λαϊκή πλειοψηφία δηλαδή με εκείνους που τους κόβεται ο μισθός, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και πολλούς άλλους. Επίσης αναφέρει για το τι έκαναν για να υποστηρίξουν τον λαό όπως ότι πήραν μέτρα ελάφρυνσης των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής, διεκδίκησαν άμεση χρηματοδότηση για τα έργα υποδομής, έχουν πάρει μέτρα για τους οικονομικά ασθενέστερους αλλά και προσπαθούν να αξιοποιήσουν το προσωπικό κάνοντας την προσπάθεια να υπάρχουν πάντα μόνιμες και σταθερές θέσεις εργασίας για όλους στο Δήμο. Έπειτα η μεγαλύτερη αναφορά της ανακοίνωσης είχε να κάνει με το πώς η κυβέρνηση έφερε τον Δήμο Χαϊδαρίου σε αυτή την κατάσταση δίνοντας παραδείγματα με πραγματικές καταστάσεις. Ενώ η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας ότι ο Δήμος από την πρώτη στιγμή δέχτηκε και βοήθησε χωρίς αντιστάσεις και διαμαρτυρίες τους πρόσφυγες φιλοξενώντας 3.400 όπου ανάμεσα τους βρίσκονταν 1.500 παιδιά, στο κέντρο του Σκαραμαγκά.

Τέλος η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου αναφέρθηκε στην προσπάθεια της να αναδείξει την ιστορία του τόπου της αλλά και για τον Δήμο Χαϊδαρίου όπου έχει ξεκινήσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να μπορέσει σύντομα να λειτουργήσει στην πόλη Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και Ιστορικό – Λαογραφικό Μουσείο της Πόλης.

Οι λαϊκές συγκεντρώσεις θα ξεκινήσουν από τις 21 Οκτωβρίου και θα τελειώσουν στις 6 Νοεμβρίου

Παρακάτω η αναλυτική ανακοίνωση αλλά και το πρόγραμμα:

SYGKENTRWSEIS

programma

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ