Εφημερίδα Κοινωνική

Το “Saint-Paul” Πειραιά προχωρά στο μέλλον

 Breaking News

Το “Saint-Paul” Πειραιά προχωρά στο μέλλον
12 Σεπτεμβρίου 2016

Πότε μπορούμε να καταλάβουμε ότι μια κατάσταση, ένας χώρος, ένας άνθρωπος εξελίσσεται; Μα, φυσικά, όταν αλλάζει, όταν βελτιώνεται για να υποδεχτεί το μέλλον.

Η γνωστή Ελληνογαλλική Σχολή ΠειραιάSaint-Paul” κουβαλώντας την πολύχρονη εκπαιδευτική της εμπειρία, κάθε χρόνο εξελίσσεται, αλλάζει, εμπλουτίζεται σε έμψυχο εκπαιδευτικό δυναμικό και παράλληλα ανακαινίζει τους χώρους υποδοχής των μαθητών, τις τάξεις, τα εργαστήρια, τους χώρους άθλησης και πολιτισμού.

1 2

3 4

Μετά την ανακαίνιση του 3ου ορόφου που θα στεγάζει αμιγώς τάξεις του Γυμνασίου, φέτος, ανακαίνισε 9 τάξεις του 2ου ορόφου της Σχολής που στεγάζουν την τελευταία τάξη του Γυμνασίου, την Α΄ και Β΄ Λυκείου, καθώς και τις βοηθητικές αίθουσες διδασκαλίας των ξένων γλωσσών, των Γαλλικών και των Αγγλικών που γίνονται συστηματικά και αποτελεσματικά στη Σχολή. Διαδραστικοίπροτζέκτορες, νέα δάπεδα, ειδικός φωτισμός για μαθητικές αίθουσες, κλιματισμός δημιουργούν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον σε μαθητές και καθηγητές, ώστε το μάθημα να αποτελεί μια χαρούμενη και δημιουργική διαδικασία.

6 6

7 8

10

Το “Saint-Paul” ξέρει να εξελίσσεται και να αλλάζει προχωρώντας στο μέλλον και προετοιμάζοντας κατάλληλα τους μαθητές του.

Καλή σχολική χρονιά!

Πληροφορίες: www.saintpaul.gr

Χαρ. Τρικούπη 36

Τηλ: 2104511954

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ