Εφημερίδα Κοινωνική

Στη φάκα Ιερόδουλες και Λαθρέμποροι στον Πειραιά – Επιχείρηση «σκούπα» με συλλήψεις από την Αστυνομία

 Breaking News

Στη φάκα Ιερόδουλες και Λαθρέμποροι στον Πειραιά – Επιχείρηση «σκούπα» με συλλήψεις από την Αστυνομία
10 Σεπτεμβρίου 2016

Μεγάλη επιχείρηση «σκούπα» κατά της εγκληματικότητας πραγματοποιείται τις τελευταίες μέρες στον Πειραιά και τις γύρω περιοχές από άνδρες της Αστυνομίας. Στοχευμένοι έλεγχοι και συλλήψεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλά σας τις παρουσιάζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ.

Συγκεκριμένα:

Α) Η Ασφάλεια Αττικής και το Τμήμα Ηθών «μπούκαραν» σε παράνομο Οίκο Ανοχής που είχε στηθεί κρυφά στον «καρδιά» του Πειραιά και συγκεκριμένα σε πολυκατοικία στην οδό Κουντουριώτου 144. Δυο γυναίκες προσέφεραν επί αμοιβή τις υπηρεσίες τους σε “ενδιαφερόμενους” που μπορούσαν να εισέλθουν στο χώρο «διακριτικά»… Οι άντρες της Αστυνομίας αξιοποίησαν πληροφορίες και προχώρησαν σε επιτόπιο έλεγχο και συλλήψεις ενώ ο παράνομος Οίκος Ανοχής σφραγίστηκε.

Β) Στην πλατεία Ιπποδαμείας πιάστηκαν δυο Πακιστανοί “dealers” που προμήθευαν «δικά τους πρόσωπα» με μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και λαθραίου καπνού για να μπορούν εκείνοι με τη σειρά τους να τα διοχετεύουν στο παρεμπόριο και σε ενδιαφερόμενους αγοραστές. Τον συντονισμό της επιχείρησης ανέλαβε επιτυχώς η Υπ/νση Ασφαλείας Πειραιά καταφέρνοντας ένα ισχυρό χτύπημα στα κυκλώματα που δρουν στην πόλη.

Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ

Γ) Στη συνέχεια του θέματος που σας παρουσιάσαμε σε δημοσίευμά μας με τίτλο «ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΕΡΑΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ» και το οποίο αναφερόταν στη σύλληψη ενός 46χρνου παιδεραστή που ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε ένα 10χρονο κοριτσάκι, προέκυψαν νέες «ανατριχιαστικές» πληροφορίες. Ο δράστης συνελήφθη στην περιοχή του Ρέντη, όχι επ’ αυτοφώρω αλλά με ένταλμα σύλληψης καθώς είχε «ταυτοποιηθεί» έπειτα από τρεις καταγγελίες. Ο τρόπος δράσης του σοκάρει! Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο ίδιος φέρεται να πλησίαζε διαζευγμένες γυναίκες που είχαν ανήλικα παιδιά. Αφού τις προσέγγιζε φιλικά και σε κάποιες περιπτώσεις ερωτικά, στη συνέχεια δημιουργούσε τις συνθήκες που θα τον βοηθούσαν να ασελγήσει στα παιδιά τους, ικανοποιώντας με τις αρρωστημένες ορέξεις του


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ