Εφημερίδα Κοινωνική

Προσοχή: Εκτός ελέγχου οι τσαντάκηδες στη Δραπετσώνα

 Breaking News

Προσοχή: Εκτός ελέγχου οι τσαντάκηδες στη Δραπετσώνα
12 Σεπτεμβρίου 2016

Οι αρμόδιοι φορείς προσπαθούν να καθησυχάσουν τους πολίτες ότι κάνουν ότι μπορούν για να μειωθεί η εγκληματικότητα. Όμως οι πολίτες δεν το βλέπουν αυτό στην καθημερινότητα τους.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στην περιοχή της Δραπετσώνας- Πειραιά γυρνάνε δύο τσαντάκηδες. Εκείνοι οδηγούν ένα μηχανάκι το οποίο φαίνεται να είναι σε άθλια κατάσταση και φορούν λευκά κράνη, επιτίθενται σε γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και ώρας, με σκοπό να τους αρπάξουν τη τσάντα.

Η γυναίκα που έκανε την καταγγελία δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε λέγοντας ότι: «δύο θείες μου έπεσαν θύματα τους, με αποτέλεσμα η μία από τις δύο να καταλήξει στο νοσοκομείο. Τα περιστατικά και τα θύματα κάθε μέρα αυξάνονται, τα περισσότερα καταλήγουν στο νοσοκομείο και δυστυχώς η αστυνομία δεν δίνει καμία σημασία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μήνυση κατά αγνώστων και να πληρώσουμε 100 ευρώ».

Οι κακοποιοί δρουν ανενόχλητοι και αυτό γίνεται λόγω της απίσχνασης του κράτους δικαίου και γιατί τα σώματα ασφαλείας βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, και ευελπιστούν σε αποτελεσματικότερη αστυνόμευση ώστε να περιοριστούν αυτά τα φαινόμενα.

Οι κάτοικοι έχουν αρχίσει να σκέφτονται πολύ σοβαρά για το αν θα βγαίνουν από τα σπίτια τους.

ΠΗΓΗ: zougla.gr


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ