Εφημερίδα Κοινωνική

Πόπη Τσαπανίδου: «Οι εργαζόμενοι στα κανάλια δεν ξέρουμε αν θα αποχαιρετήσουμε το κοινό»

 Breaking News

Πόπη Τσαπανίδου: «Οι εργαζόμενοι στα κανάλια δεν ξέρουμε αν θα αποχαιρετήσουμε το κοινό»
19 Σεπτεμβρίου 2016

Πρεμιέρα έκανε η Πόπη Τσαπανίδου και η εκπομπής της «Live U» στο κανάλι του Star, που όπως είναι γνωστό δεν εξασφάλισε τηλεοπτική άδεια. Στην έναρξη της εκπομπής της, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ανασφάλεια που βιώνουν οι εργαζόμενοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς και όπως τόνισε δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα αποχαιρετίσει το τηλεοπτικό κοινό.

«Καλή τηλεοπτική σεζόν να έχουμε! Μας λείψατε και χαιρόμαστε πολύ που είμαστε και πάλι κοντά σας. Πρέπει να σας πω ότι όπως κάθε χρόνο στην πρώτη εκπομπή έχω άγχος. Φέτος λιγάκι παραπάνω γιατί είναι μια αρχή λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες, διότι καλά ξεκινάμε αλλά το ζήτημα είναι να τελειώσει καλά αυτή η τηλεοπτική σεζόν γιατί ζούμε μέσα σε μία απίστευτη αβεβαιότητα. Οι εργαζόμενοι στα κανάλια δεν ξέρουμε αν θα αποχαιρετήσουμε το τηλεοπτικό κοινό από την ίδια συχνότητα, τουλάχιστον αυτοί που δεν πήραν άδεια σε αυτόν τον διαγωνισμό, πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα αλλά όπως είπαμε και με το τραγούδι το οποίο ξεκινήσαμε »είναι ένας υπέροχος κόσμος».

Τις δυσκολίες που βιώνουμε τώρα πολύ έντονα, τις ξέρετε καλύτερα όλοι εσείς που μας παρακολουθείτε από το σπίτι και τα περνάτε χρόνια τώρα. Και την ανεργία και την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα του αύριο. Ε θα είμαστε και εμείς στον ίδιο χορό πια. Πολλοί περισσότεροι. Μαζικά στον ίδιο χορό!», είπε η Πόπη Τσαπανίδου.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ