Εφημερίδα Κοινωνική

Ο πρύτανης του ΠΑΠΕΙ καλωσορίζει τους νέους φοιτητές

 Breaking News

Ο πρύτανης του ΠΑΠΕΙ καλωσορίζει τους νέους φοιτητές
07 Σεπτεμβρίου 2016

Σε μήνυμά του, ο καθηγητής και Πρύτανης Ν. Γεωργόπουλος τονίζει:

«Ως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς σας καλωσορίζω στο Πανεπιστήμιό μας και σας εύχομαι μια φοιτητική ζωή γεμάτη δημιουργικές, ευχάριστες και δυνατές εμπειρίες! Σήμερα, μετά από μεγάλη προσπάθεια και μόχθο, κάνατε ένα μεγάλο βήμα με την εισαγωγή σας σε ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας μας.

Στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς λειτουργούν εννέα (9) Ακαδημαϊκά Τμήματα και προσφέρονται περισσότερα από είκοσι (20) Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών. Το Πανεπιστήμιό μας διαθέτει ισχυρή παρουσία στα ερευνητικά και εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας, αλλά και διεθνώς. Συμμετέχει ενεργά σε διεθνή επιστημονικά δίκτυα, ερευνητικά προγράμματα, προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών και μελών ΔΕΠ, συνέδρια και διαγωνισμούς, ενώ έχει παρουσία στη διεθνή κοινότητα και μέσω πρωτότυπων δημοσιεύσεων και διδακτορικών διατριβών. Ταυτόχρονα, καθηγητές του Πανεπιστημίου μας και απόφοιτοι διακρίνονται για την προσφορά τους σε σημαντικούς τομείς της ελληνικής διοίκησης και σε κορυφαίους διεθνείς Οργανισμούς, ενώ γνωρίζουν αξιέπαινες επιδόσεις στον επαγγελματικό και επιχειρηματικό στίβο.

Καθώς η ακαδημαϊκή σας ζωή θα εξελίσσεται, το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου θα είναι πάντα δίπλα σας για να σας ενημερώνει και να σας στηρίζει.

Καλή αρχή!»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ