Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε σχολεία του Πειραιά για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

 Breaking News

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε σχολεία του Πειραιά για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
13 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παρευρέθηκε στην τελετή αγιασμού σχολείων της πόλης και ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Συγκεκριμένα ο κ. Μώραλης έδωσε το «παρών» στο 10ο Λύκειο Πειραιά, στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης «Άνοιξη», στα Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια Ειδικής Αγωγής Πειραιά και στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.

Το μήνυμα του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, είναι το εξής:

«Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς ξεκινά μια νέα περίοδος για τα παιδιά μας, γεμάτη ελπίδα. Το σχολείο μπορεί και οφείλει, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας να αποτελέσει χώρο γνώσης, δημιουργίας και αισιοδοξίας. Οφείλουμε όλοι μας, Πολιτεία, Δήμος, εκπαιδευτικοί και γονείς, να διαμορφώσουμε ένα κατάλληλο περιβάλλον, ώστε να παιδιά μας να κατακτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον τους, να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρίες που θα τα συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.

Ο Δήμος Πειραιά έχει χρέος, πάνω απ’ όλα, απέναντι στους μαθητές, να κάνει το καλύτερο δυνατό για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων της πόλης μας. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα, εξαιτίας των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, τα γνωρίζουμε και στον βαθμό που μας αναλογεί προσπαθούμε να τα επιλύουμε. Είμαι βέβαιος ότι με τη συνεργασία και την κοινή προσπάθεια όλων μας, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες.

Εύχομαι σε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και επιτυχίες στην εκπλήρωση των στόχων τους».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ