Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νήσων στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Αρμάτα 2016 (φωτο)

 Breaking News

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νήσων στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Αρμάτα 2016 (φωτο)
12 Σεπτεμβρίου 2016

Το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στις Σπέτσες ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου, όπου και συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αρμάτας 2016, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία.

Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νήσων παραβρέθηκε στην δοξολογία που τελέστη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Περιφέρειας και της Περιφερειάρχη, αλλά και εκ μέρους της ΑΚΣΣ ως Αντιπρόεδρος, στο Μνημείο των Πεσόντων. Ακολούθησε ρίψη στεφάνου και στον υγρό τάφο των Αγωνιστών Ναυμάχων και Πυρπολητών του 1821.

Ο κ. Χατζηπέρος συνεχάρη τον Δήμαρχο Σπετσών κ. Παναγιώτη Λυράκη και τους συντελεστές για την μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων και δήλωσε ότι οι Αγωνιστές του 1821 και ιδιαίτερα ο τολμηρός μπουρλοτιέρης Κοσμάς Μπαρμπάτσης, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προσφοράς και θυσίας για τις επόμενες γενεές.

Ο ίδιος επισκέφθηκε και το Μουσείο της Μπουμπουλίνας και συνεχάρη τους απογόνους της μεγάλης ηρωίδας για την προσφορά τους όπου και συζήτησαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

xa

xatzip


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ