Εφημερίδα Κοινωνική

ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑΣ: Εκεί «χτυπά» πλέον η καρδιά της γεύσης ΚΑΣΣΟΥ 21 και ΚΑΡΠΑΘΟΥ γωνία (φωτο)

 Breaking News

ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑΣ: Εκεί «χτυπά» πλέον η καρδιά της γεύσης ΚΑΣΣΟΥ 21 και ΚΑΡΠΑΘΟΥ γωνία (φωτο)
30 Σεπτεμβρίου 2016

Το παραδοσιακό γαλακτοπωλείο-ζαχαροπλαστείο «Μαστρονικόλας» γράφει την πιο γλυκιά ιστορία του Πειραιά από το 1909. Ξακουστός για το γαλακτομπούρεκο, το πρόβειο γιαούρτι και το παγωτό του!

Το διάσημο γλυκό του πειραιώτικου ζαχαροπλαστείου έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχει ξετρελάνει ξακουστούς ουρανίσκους, από πολιτικούς μέχρι καλλιτέχνες. Δύσκολα να αντισταθείς στον πειρασμό, στα αγνά υλικά, στην ιστορία και τη φήμη του καταστήματος.

Ο πατέρας Κωνσταντίνος Μαστρονικόλας μύησε τον κόσμο στην ποιότητα…

Τα δυο του παιδιά, ο Πάνος και ο Γιάννης συνεχίζουν στα «πατήματα» της οικογένειας ανοίγοντας νέους επιχειρηματικούς ορίζοντες.

Η εκδήλωση που σήμερα σας παρουσιάζουμε είναι από τα εγκαίνια του νέου καταστήματος ΚΑΣΣΟΥ 21 και ΚΑΡΠΑΘΟΥ γωνία, στην Καλλίπολη.

Εκεί «χτυπά» η καρδιά της γεύσης…

Καταλαβαίνεις τι θα πει να χωράς μια τόσο μεγάλη ιστορία σε μια γευστική κουταλιά!

Πολλοί γνωστοί Πειραιώτες και μη, τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια του νέου καταστήματος.

Μεταξύ αυτών, διακρίναμε τους: Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Καράμπελα, τον βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων της ΝΔ Κώστα Κατσαφάδο, τον πρώην δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον αντιδήμαρχο Κυριάκο Σιγαλάκο, τον πρόεδρο του ΕΣΠ Νίκο Μανεσιώτη, τον επίτιμο πρόεδρο του ΔΣ Πειραιά Παναγιώτη Κουβάτσο, τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Γκερλέ, τον κοινοτικό σύμβουλο Φραγκούλη Φουστέρη, τον καναλάρχη και επιχειρηματία Κώστα Κατσιβαρδάκο, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Νήσων Μικρών Κυκλάδων Πασχάλη Συρίγο, την Νόρα Μιχαλολιάκου και τους Άρη Κοτσολάκο, Γιάννη Παναγιωτάκη, Δημήτρη Κρητικό, Γιώργο Σαραντάκο, Μαρία Τσαγκάρη, Μάρθα Πατλάκα κ.α.

Δείτε τις φωτογραφίες:

mastronikolas 1

mastronikolas2


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ