Εφημερίδα Κοινωνική

Εξάρχεια: Αντεξουσιαστές καταδίωξαν διακινητές ναρκωτικών

 Breaking News

Εξάρχεια: Αντεξουσιαστές καταδίωξαν διακινητές ναρκωτικών
13 Σεπτεμβρίου 2016

Επιχείρηση «εκκαθάρισης» της πλατείας Εξαρχείων, την οποία μάλιστα βιντεοσκόπησαν, από έμπορους ναρκωτικών πραγματοποίησαν την περασμένη Παρασκευή άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου.

Στο βίντεο φαίνεται η «επιχείρηση» από άτομα, τα οποία φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα κυνηγούν τους διακινητές ναρκωτικών και τους εξαναγκάζουν να εγκαταλείψουν το χώρο φωνάζοντας συνθήματα. Επίσης σε κάποιες περιπτώσεις τους προπηλακίζουν.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «σύντροφοι/ισσες ενάντια στις μαφίες» και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου σημειώνεται ότι «απέναντι στους σχεδιασμούς για τη μετατροπή της πλατείας Εξαρχείων σε πεδίο ελέγχου, κατανάλωσης και ναρκεμπορίου, Αναρχικοί και Κομμουνιστές κινηθήκαμε οργανωμένα και συλλογικά αντιπαρατιθέμενοι έμπρακτα στη δραστηριότητα των εμπόρων ναρκωτικών.

»Δραστηριότητα η οποία συνεχιζόταν παρά τις διακηρύξεις του υπουργού Προ.Πο στην πλατεία Εξαρχείων έως και σήμερα. Σε έναν κόσμο που προτάσσει το κέρδος και τον έλεγχο ως “αξίες’, δεν χωρούν αυταπάτες.»Και σημειώνουν «μόνο οι αγώνες μας, οι αγώνες ενάντια στην εξαθλίωση και την υποταγή, μπορούν πραγματικά να απελευθερώσουν εδάφη, για να ανθίσει η κοινωνική αυτοοργάνωση και η ταξική αλληλεγγύη. Αυτοί οι αγώνες είναι το μόνο εμπόδιο ενάντια στην κρατική επιβολή, την καπιταλιστική βαρβαρότητα και τις ναρκομαφίες που αποτελούν υποπροϊόντα τους. Στις 9 Σεπτεμβρίου εισβάλαμε αιφνιδιαστικά και στοχευμένα στην πλατεία Εξαρχείων, εντοπίσαμε εμπόρους ναρκωτικών και τους δόθηκε το μήνυμα που τους αρμόζει.»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ