Εφημερίδα Κοινωνική

Έρχεται το σπάνιο “Μαύρο φεγγάρι” την Παρασκευή!

 Breaking News

Έρχεται το σπάνιο “Μαύρο φεγγάρι” την Παρασκευή!
29 Σεπτεμβρίου 2016

Ό,τι σχέδια κι αν είχατε για αύριο Παρασκευή ξεχάστε και φροντίστε να τα εκπληρώσετε σήμερα, αφού το «Μαύρο Φεγγάρι» που θα κάνει την εμφάνισή του θα φέρει και το τέλος του κόσμου.

Το «Μαύρο Φεγγάρι» θα αφήσει στο σκοτάδι το δυτικό ημισφαίριο, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και των social media δεισιδαιμονίες και θρύλοι για τη Δευτέρα Παρουσία που επιτέλους θα συμβεί αύριο και μαζί μ’ αυτήν η μεγάλη κρίση.

Το φαινόμενο παρατηρείται κάθε 32 μήνες, όμως φέτος έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού ακολουθεί την ηλιακή έκλειψη που συνέβη πριν λίγες μέρες.

Ο συνδυασμός του «δαχτυλιδιού της φωτιάς» και του «Μαύρου Φεγγαριού»… σκοτώνει, και έχει φουντώσει τις θεωρίες καταστροφής.

Για του λόγου του αληθές; Δείτε τι έγραψε ένας χρήστης στο Facebook εν αναμονή του φαινομένου:

1

«Αυτά τα σημάδια μας ενημερώνουν πως σύντομα θα έρθει ο Ιησούς. Πλησιάζει το τέλος του κόσμου μας και το τέλος της ζωής στη Γη για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη. Κάθε μέρα πρέπει να ερχόμαστε πιο κοντά στον Σωτήρα μας Ιησού Χριστού».

Ανάλογα και τα σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση με έναν χρήστη να γράφει:

«Ο Κύριος θα κάνει το φεγγάρι κόκκινο όπως το αίμα και μετά μαύρο. Σας θυμίζει κάτι»;

2

Οι διάφοροι συνωμοσιολόγοι βασίζονται σε εδάφια της Βίβλου και ειδικά στην αναφορά του ευαγγελιστή Λουκά, σύμφωνα με την οποία «θα υπάρχουν σημάδια στο φεγγάρι, στον ήλιο και στα αστέρια», τα οποία θα γεμίσουν τις καρδιές των ανθρώπων με φόβο.

Το φαινόμενο θα είναι κυρίως ορατό στο δυτικό ημισφαίριο, πάνω από τη Βόρεια και Νότια Αμερική. Στην Ευρώπη θα γίνει κυρίως ορατό από τις χώρες της Δύσης.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ