Εφημερίδα Κοινωνική

Έναρξη εγγραφών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγ. Δημητρίου

 Breaking News

Έναρξη εγγραφών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγ. Δημητρίου
01 Σεπτεμβρίου 2016

Ανοίγει και φέτος τις πόρτες του για τέταρτη χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγ. Δημητρίου, συνεχίζοντας την επιτυχημένη λειτουργία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως και φέτος από τους 10 μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, οι 6 ήταν επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Επίσης, για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι δημιουργήθηκαν θερινά τμήματα προετοιμασίας μαθητών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 στα οποία συμμετείχαν 21 παιδιά του Δήμου μας.

Όπως τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος στο πλαίσιο της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα πραγματοποιηθούν μαθήματα Γενικής Παιδείας και των τριών τάξεων του Ενιαίου Γενικού Λυκείου, καθώς και των Πανελλήνια εξεταζόμενων μαθημάτων.

Η παράδοση των μαθημάτων θα γίνεται στο 3ο Λύκειο Αγ. Δημητρίου κατά τις απογευματινές ώρες και θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2016, αποκλειστικά από εθελοντές καθηγητές και από φοιτητές τμημάτων Πανεπιστημίου η ειδικότητα των οποίων σχετίζεται με τις ανάγκες των μαθημάτων που διδάσκονται, προσφέροντας γενναιόδωρα λίγο από το χρόνο τους.

Στόχος του Δήμου Αγ. Δημητρίου μέσα από την κοινωνική δομή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, είναι η στήριξη μαθητών Λυκείου της πόλης των οποίων η οικογένεια δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στα έξοδα ενός ιδιωτικού φροντιστηρίου.

Τηλ. Επικοινωνίας : 210- 9840717 ( ώρες 15:00- 21:00), e-mail: [email protected]

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ