Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΝΕΚ LINES: Ανακηρύχθηκε ως «Εθνικός Πρωταθλητής» στα European Business Awards

 Breaking News

ΑΝΕΚ LINES: Ανακηρύχθηκε ως «Εθνικός Πρωταθλητής» στα European Business Awards
07 Σεπτεμβρίου 2016

Μετά την ανακήρυξη της ως National Champion, η ANEK LINES θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα European Business Awards. Τα European Business Awards είναι ο κορυφαίος διαγωνισμός της Ευρώπης και στοχεύει στην ανάδειξη της αριστείας και των καλών πρακτικών στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα.

Για δέκατη συνεχή χρονιά πραγματοποιείτε η διοργάνωση των European Business Awards όπου και υποστηρίζεται από ηγέτες επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς και πολιτικούς εκπροσώπους από όλη την Ευρώπη. Φέτος όμως, πήραν μέρος στο διαγωνισμό πάνω από 33.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες.

Η ΑΝΕΚ LINES πέρασε την πρώτη φάση μετά από την αξιολόγησή της από ανεξάρτητη επιτροπή. Η αξιολόγηση αφορούσε τις βασικές αξίες της καινοτομίας, ηθικής και επιτυχίας όπως ορίζονται από τα European Business Awards.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή διάκριση, o Πρόεδρος, της ΑΝΕΚ LINES κ. Γιώργος Κατσανεβάκης δήλωσε «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιλεχθήκαμε για να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα ως National Champion. Η διοργάνωση European Business Awards, είναι ευρέως αναγνωρισμένη σε ό,τι αφορά την ανάδειξη των πιο δυναμικών ευρωπαϊκών εταιριών και είμαστε ευτυχείς που αναγνωριστήκαμε σε αυτό το επίπεδο. Κυρίως όμως είμαστε περήφανοι διότι μέσα σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, η ΑΝΕΚ LINES δίνει ένα σήμα αισιοδοξίας για την Ελλάδα που επιμένει, την Ελλάδα που ξεχωρίζει, την Ελλάδα που μπορεί να δείξει το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο».

O Αdrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards ανέφερε σχετικά: «Συγχαρητήρια σε όλες τις επιχειρήσεις που με την αξία τους κατάφεραν να διακριθούν σε National Champions και να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού. Οι επιχειρήσεις αυτές είναι ο βασικός πυλώνας για τη δυνατή παρουσία της Ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας και αντιπροσωπεύουν τις κύριες αρχές που εκπροσωπεί ο διαγωνισμός, την καινοτομία, την ηθική και την επιτυχία».

Ως National Champion, η ΑΝΕΚ LINES θα έχει την ευκαιρία να πει τη δική της, μοναδική, ελληνική ιστορία στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, δίνοντας ένα στίγμα προόδου και αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας μας, στο μεγάλο πανευρωπαϊκό κοινό των European Business Awards.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ