Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Α.Ο. Καραβάς ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα σεζόν

 Breaking News

Ο Α.Ο. Καραβάς ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα σεζόν
01 Αυγούστου 2016

Ο Α.Ο. Καραβάς ανακοίνωσε τα διαρκείας για την νέα σεζόν. Τα εισιτήρια διαρκείας θα κοστίζουν 30€ και θα περιλαμβάνουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Η φετινή περίοδο για την ομάδα θα σηματοδοτεί τα 90 χρόνια παρουσίας της ομάδας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
Η αγωνιστική περίοδος 2016-2017 σηματοδοτεί τα 90 χρόνια παρουσίας του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά. 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας, χρόνια γεμάτα με χαρές και λύπες μα και συνυφασμένα με τα πιο δυνατά μας συναισθήματα. Σε αυτό το πλαίσιο όλη η νέα αγωνιστική χρονιά θα αποτελέσει μια γιορτή με μεγάλες εκπλήξεις. Μέσα από τις ανακοινώσεις μας θα ενημερώνεστε για ότι ακολουθεί. Σε πρώτη φάση είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την κάρτα διαρκείας της νέας σεζόν. Παίκτες, φανέλες, ομάδες του παρελθόντος που σημάδεψαν ανεξίτηλα την τιμημένη ιστορία της ομάδας μας αναβιώνουν μέσα από τις εικόνες που κοσμούν την νέα κάρτα. Είναι ξεκάθαρο ότι σας θέλουμε όλους κοντά μας. Κλείστε θέση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες με μόλις 30€ και γίνετε αναπόσπαστο κομμάτι σε μία εντυπωσιακή γιορτή διαρκείας. Πάρε θέση, η δύναμη μας είσαι ΕΣΥ.
ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ
ΒΡΕΚΟΥΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ
ΚΙΝ 6943180031

Σταύρος Πρέσσης


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ