Εφημερίδα Κοινωνική

Με καλάσνικοφ χτύπησαν την πρεσβεία του Μεξικού – Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική

 Breaking News

Με καλάσνικοφ χτύπησαν την πρεσβεία του Μεξικού – Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική
02 Αυγούστου 2016

Στα πρώτα συμπεράσματα για το μυστηριώδες χτύπημα στην πρεσβεία του Μεξικού στο Κολωνάκι έχουν καταλήξει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. Αν και δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία και μαρτυρίες η έρευνα στηρίζεται στις εκτιμήσεις των έμπειρων αναλυτών οι οποίοι εκφράζουν και τις έντονες ανησυχίες τους για τις ζυμώσεις και τα όσα γίνονται στο χώρο του σύγχρονου αντάρτικου πόλης.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες λένε πως:

• Στόχος της επίθεσης ήταν η πρεσβεία του Μεξικού και όχι τα γραφεία της χρηματιστηριακής εταιρείας που συστεγάζεται στο κτίριο με την πρεσβεία του Μεξικού, στον κάτω όμως όροφο.

• Οι ένοπλοι φαίνεται να πλησίασαν και να χτύπησαν το κτίριο που βρίσκεται στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας στο Κολωνάκι τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί κανένας από κατοίκους και τους ελάχιστους (λόγω της περασμένης ώρας) διερχόμενους το παραμικρό.

• Πυροβόλησαν δύο φορές και η πρώτη σφαίρα καρφώθηκε στον τέταρτο όροφο στα τζάμια της χρηματιστηριακής κάτω από τη σημαία του Μεξικού και η δεύτερη στον τρίτο όροφο.

• Μέχρι στιγμής έχει βρεθεί μόνο ένα μικρό κομμάτι από τη βολίδα που έχει καρφωθεί στον τοίχο της χρηματιστηριακής. Δεν είναι όμως αρκετό για να γίνει “επίσημη αναγνώριση” του όπλου από το οποίο έχει “φύγει” ωστόσο οι αστυνομικοί δείχνουν βέβαιοι ότι η πρεσβεία έχει βληθεί με καλάζνικοφ.

mx01

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ