Εφημερίδα Κοινωνική

Η ΕΠΣ Πειραιά υπενθυμίζει

 Breaking News

Η ΕΠΣ Πειραιά υπενθυμίζει
24 Αυγούστου 2016

Η E.Π.Σ. Πειραιά υπενθυμίζει στα σωματεία και στους τυχόν ενδιαφερόμενους ότι σε συνεργασία με την «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» διοργανώνει την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 στο αμφιθέατρο του Πολυχώρου «ΑΠΟΛΛΩΝ» στα Καμίνια και ώρα 09.30 έως και 13.30, ημερίδα με θέμα: «Ανάπτυξη Τμημάτων Υποδομής – Το μέλλον του Ποδοσφαίρου».
Η Ημερίδα-Σεμινάριο απευθύνεται σε προπονητές Τμημάτων Υποδομής, σε υπεύθυνους Υποδομών καθώς και σε τεχνικούς διευθυντές υποδομών.
Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης( Διευθυντής Ακαδημίας Ολυμπιακού), Διονυσία Αργυροπούλου (Κλινικός διαιτολόγος- Διατροφολόγος), Βασίλης Νάνος (Διευθυντής Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού), Βασίλης Βούζας (Προπονητής Κ-20 Ολυμπιακού), Γιάννης Ζαρώτης (αθλητικός ψυχολόγος), Αντώνης Λεμονής (Ιατρός-πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής Ε.Π.Σ.Π.)
Συντονιστής της Ημερίδας είναι ο κ. Απ. Μαρούλης (Πρόεδρος Επιτροπής Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών& Β΄ Αντιπρόεδρος Ε.Π.Σ.Π.)
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να το δηλώσουν στην γραμματεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αυστηρά μέχρι και τη Δευτέρα 29.08.2016 ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνονται αποδεκτές. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά Παρακολούθησης.
Αναλυτικές οδηγίες, πληροφορίες, έντυπα συμμετοχών, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην επίσημη ιστοσελίδα της ένωσης www.epspeir.gr (ενότητα Προκηρύξεις- Έντυπα).

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ