Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΟΚ: 65χρονος έκοψε τις φλέβες του στον ΟΑΕΕ – Δείτε τι φώναζε στους υπαλλήλους (φωτο + βίντεο)

 Breaking News

ΣΟΚ: 65χρονος έκοψε τις φλέβες του στον ΟΑΕΕ – Δείτε τι φώναζε στους υπαλλήλους (φωτο + βίντεο)
12 Ιουλίου 2016

Στο νοσοκομείο της Λαμίας διακομίστηκε πριν από λίγο 65χρονος από τη Φθιώτιδα, ο οποίος έβγαλε σουγιά και έκοψε το χέρι του μέσα στα γραφεία του ΟΑΕΕ.

«Τα έχω πληρωμένα όλα, γιατί με ταλαιπωρείτε;», είπε ο άτυχος επαγγελματίας, πριν αυτοτραυματιστεί με τον σουγιά. Σύμφωνα με μαρτυρίες, πριν από λίγες ημέρες τον είχαν κλέψει και ήταν πολύ στεναχωρημένος, και σε συνδυασμό με το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον ΟΑΕΕ, δεν άντεξε άλλο με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί μπροστά στο γκισέ.

lamia_11

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο άντρας, που διατηρεί πρατήριο καυσίμων στη Λοκρίδα, πήγε στον ΟΑΕΕ για να λάβει απαλλακτικό, όταν όμως η υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι αυτό δεν ήταν δυνατό γιατί δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα, ο 65χρονος άρχισε να φωνάζει και στη συνέχεια έβγαλε ένα σουγιά με τον οποίο τραυμάτισε 4 φορές το χέρι του.

Όσοι ήταν μπροστά στο περιστατικό τρομοκρατήθηκαν και οι υπάλληλοι έβγαλαν έξω από τα γραφεία τον κόσμο. Αμέσως ασθενοφόρο παρέλαβε τον 65χρονο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ οι αστυνομικοί παρέλαβαν φάκελο με τα χαρτιά του.

lamia1_4

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ