Εφημερίδα Κοινωνική

Φρίκη στο Περιστέρι: Το γενετικό υλικό πρόδωσε τον πατέρα-βιαστή

 Breaking News

Φρίκη στο Περιστέρι: Το γενετικό υλικό πρόδωσε τον πατέρα-βιαστή
07 Ιουλίου 2016

Βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος τη βίαζε συστηματικά και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κρατήσει κρυφές τις αρρωστημένες του πράξεις. Όταν η 16χρονη κοπέλα αποκάλυψε στις διωκτικές αρχές το μαρτύριο της, τότε ο άνθρωπος που την έφερε στον κόσμο έκανε το παν προκειμένου η κόρη του να πάρει πίσω την κατάθεση της. Η ανήλικη δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς και στις παρακλήσεις του, ενώ ταυτόχρονα το βιολογικό υλικό που εντοπίστηκε στο δωμάτιο του κοριτσιού ήρθε να επαληθεύσει τα όσα του εξιστόρησε με λυγμούς στους άνδρες της ΕΛΑΣ η άτυχη κοπέλα.

Σοκ, φρίκη και αποτροπιασμός είναι οι τρεις λέξεις που αποτυπώνουν το παζλ της πρωτοφανούς υπόθεσης βιασμού του ανήλικου κοριτσιού από τον ίδιο της τον πατέρα στο Περιστέρι. Η αποκάλυψη της είδησης έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που βρέθηκαν για αρκετές ώρες τετ-α-τετ με την ανήλικη κοπέλα προσπάθησαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους από τα όσα τους εκμυστηρεύτηκε.

Η 16χρονη που έπεσε θύμα βιασμού κατ” εξακολούθηση από το 44χρονο γονιό της, βρέθηκε στο μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, πριν από λίγες ημέρες συνοδευόμενη από μια θεία της. Καρέ – καρέ μετέφερε στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που ζούσε τους τελευταίους μήνες, σκορπώντας ρίγους ανατριχίλας στους συνομιλητές της.

Οι αστυνομικές αρχές που κατέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τα λεγόμενα της, στη συνέχεια ζήτησαν τη βοήθεια της ιατροδικαστικής υπηρεσίας προκειμένου να δουν εάν υπάρχουν σημάδια βιασμού στο κορμί της 16χρονης.

Η επιστημονική έκθεση όμως που παρέλαβαν, δεν αποδεικνύει 100% ότι η μικρή κοπέλα είχε πέσει θύμα βιασμού. Την ίδια ώρα ο πατέρας της που οδηγήθηκε, ενώπιον των αστυνομικών αρνούνταν όλα όσα του καταλόγιζε η κόρη του, ενώ τόσο ο ίδιος όσο κι άλλα άτομα του συγγενικού του περιβάλλον προσπάθησαν να την μεταπείσουν τη 16χρονη, ζητώντας της να πάρει πίσω την κατάθεση της.

Η 16χρονη κοπέλα όχι μόνο δεν υπέκυψε στις εκκλήσεις και τους εκβιασμούς των συγγενικών της προσώπων, άλλα έδωσε ακόμα περισσότερα στοιχεία που έλυσαν τα χέρια των αστυνομικών και οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. «Όπως σας είπα ο πατέρας μου με βίαζε στο δωμάτιο μου. Μάλιστα κάποιες φορές μετά το τέλος της πράξης, είχε εκσπερματώσει στον τοίχο και στην κουβέρτα με την οποία σκεπαζόμουν».

Το σημείο αυτό της συμπληρωματικής κατάθεσης της 16χρονης ήταν αρκετό για να λύσει τα χέρια των ανδρών της ΕΛΑΣ. Αστυνομικοί μετέβησαν και πάλι στο σπίτι της ανήλικης και συγκέντρωσαν βιολογικό υλικό από τα σημεία και τα αντικείμενα που τους είχε υποδείξει το θύμα. Μετά από εξέταση dna διαπίστωσαν ότι το σπέρμα ανήκε στον ίδιο της τον πατέρα. Έτσι ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε ο 44χρονος άνδρας αντιμετωπίζει πλέον και αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα. Κατηγορείται για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση, για αιμομιξία και για κατάχρηση εποπτείας ανηλίκου.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ