Εφημερίδα Κοινωνική

Τέλος η Ρούλα Κορομηλά από το «Ε» -Το παρασκήνιο και η ανάρτηση της παρουσιάστριας

 Breaking News

Τέλος η Ρούλα Κορομηλά από το «Ε» -Το παρασκήνιο και η ανάρτηση της παρουσιάστριας
23 Ιουνίου 2016

Μετά από έντονη φημολογία για έναν μεγάλο καβγά στο «Ε», το κανάλι, τελικά, χθες ανακοίνωσε και επισήμως τη λήξη της συνεργασίας του με τη Ρούλα Κορομηλά.

Τα αίτια του «διαζυγίου» παραμένουν αδιευκρίνιστα. Ορισμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα μείγμα λόγων, όπως τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, το υψηλότατο κόστος παραγωγής και το αίτημα -κατά ορισμένες πληροφορίες- να είναι συμπαρουσιαστής της Ρούλας Κορομηλάς στο τελευταίο «Μπράβο Ρούλα» της ερχόμενης Κυριακής ο Μένιος Φουρθιώτης.

Όλα αυτά, πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, αποτέλεσαν αφορμή για έναν μεγάλο καβγά μεταξύ της Ρούλας Κορομηλά και του καναλιού, που είχε σαν αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να τα βροντήξει και να φύγει και λίγο αργότερα το «Ε» να εκδώσει ανακοίνωση μέσω της οποίας ανακοίνωσε και επισήμως τη λήξη της συνεργασίας με τη Ρούλα Κορομηλά.

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, την οποία ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και της εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο για το μέλλον.Δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφορούν τη λήξη συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV με την κ. Ρούλα Κορομηλά είναι μυθεύματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», ανέφερε η ανακοίνωση του καναλιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε έναν από τους λογαριασμούς της Ρούλας Κορομηλά στο Instagram ανέβηκε το παρακάτω κείμενο:

roula

Φωτογραφία: roulakoromilatv/Instagram

Η ίδια πάντως αρκέστηκε να σχολιάσει την πανσέληνο:

roula-pan

Φωτογραφία: roulakoromila/Instagram

Τι θα γίνει με το σόου της Κυριακής

Την Κυριακή, το τελευταίο «Μπράβο Ρούλα» της χρονιάς θα έβγαινε έτσι και αλλιώς από τη Σύρο. Κατά ορισμένες πληροφορίες, το υπερβολικό κόστος για την παραγωγή του εν λόγω επεισοδίου -που ξεπερνούσε τα 400.000 ευρώ- ήταν μια από τις αφορμές για τον μεγάλο καβγά με τη διοίκηση του καναλιού.

Και μολονότι η Ρούλα Κορομηλά δεν αποτελεί πλέον εργαζόμενη του «Ε», η εκπομπή θα γίνει. Με άλλο όνομα, φυσικά, το κανάλι θα υποδεχτεί το καλοκαίρι με μια μεγάλη συναυλία στα σκαλιά του δημαρχείου της Σύρου και βασικό καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο, όπως άλλωστε ήταν προγραμματισμένο. Η εκπομπή θα έχει περισσότερο συναυλιακό χαρακτήρα και στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Μένιος Φουρθιώτης, που έτσι και αλλιώς θα βρίσκεται στο νησί, καθώς και η εκπομπή του «Αποκαλυπτικά», Σάββατο και Κυριακή, θα βγει από τη Σύρο.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ