Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΟΚ στη Θεσπρωτία: 27χρονος έκοψε το κεφάλι του ξαδέλφου του για… ναρκωτικά!

 Breaking News

ΣΟΚ στη Θεσπρωτία: 27χρονος έκοψε το κεφάλι του ξαδέλφου του για… ναρκωτικά!
09 Ιουνίου 2016

Ένα ποσό ύψους  20.000 ευρώ που προερχόταν από τη διακίνηση ναρκωτικών που έκανε στην Ελλάδα ο 26χρονος Μπλένταρ Τερπολάρι, ήταν το κίνητρο για την άγρια δολοφονία του.

Το ανατριχιαστικό στην υπόθεση είναι ότι αυτός που ανέλαβε να εκτελέσει το «συμβόλαιο» θανάτου για λογαριασμό της αλβανικής μαφίας, ήταν ο ίδιος ο εξάδελφός του Γκρενάρ Τερπολάρι. Μάλιστα, επειδή οι αρχηγοί της εγκληματικής οργάνωσης είχαν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην «τιμωρία» του απείθαρχου πρώην συνεργάτη τους, ζήτησαν από αυτόν που θα τον εκτελούσε να τους φέρει το κεφάλι του ως… πειστήριο.

Ο 27χρονος, που παραδόθηκε χθες στην αλβανική Αστυνομία, μετέφερε το κεφάλι του εξαδέλφου του από αφύλακτα μονοπάτια των συνόρων στην πατρίδα του και το παρέδωσε στους «βαρόνους» τους οποίους φέρεται ότι αρνείται να κατονομάσει. Οι Αλβανοί αστυνομικοί αναζητούν τους εντολείς του, αλλά και το κομμένο κεφάλι του 26χρονου.

Ο Γκρενάρ Τερπολάρι κρατείται ήδη στις φυλακές των Τιράνων, καθώς ο εισαγγελέας διέταξε την προφυλάκισή του με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοφορία. Η ελληνική πλευρά δρομολογεί τις διαδικασίες για την έκδοσή του στη χώρα μας, όπου αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα συν αυτή της προσβολής νεκρού. Ωστόσο, πιθανολογείται ότι η έγκριση -αν δοθεί- θα καθυστερήσει πολύ.

Τα στοιχεία του νεαρού δολοφόνου ήταν από καιρό γνωστά στους Έλληνες αστυνομικούς οι οποίοι ερευνούσαν την φρικτή δολοφονία που έγινε στις 9 Μαΐου, έξω από τον στάβλο όπου εργαζόταν ως βοσκός το θύμα στη θέση «Ποταμιά» στην Γλυκή της Παραμυθιάς Θεσπρωτίας. Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει έναν 28χρονο συμπατριώτη του θύματος, ο οποίος ομολόγησε ότι ήταν παρών στην δολοφονία που -όπως είπε- διέπραξαν τρεις άλλοι ομοεθνείς του οι οποίοι τον υποχρέωσαν να τους οδηγήσει στην καλύβα και την περιέγραψε με λεπτομέρειες.

Χάρη στη μαρτυρία του, συνελήφθησαν σε εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης του ανακριτή Θεσπρωτίας οι δύο 28χρονοι Αλβανοί που είχαν παραμείνει στην Ελλάδα, ενώ ο Γκρενάρ Τερπολάρι επέστρεψε στην πατρίδα του με το μακάβριο αποδεικτικό στοιχείο ότι είχε φέρει σε πέρας την εντολή εξόντωσης του εξαδέλφου του.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ