Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΟΚ: Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε με καραμπίνα στο Γηροκομείο Αθηνών

 Breaking News

ΣΟΚ: Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε με καραμπίνα στο Γηροκομείο Αθηνών
16 Ιουνίου 2016

Τέλος στη ζωή του έβαλε τη νύχτα ένας ηλικιωμένος άντρας ο οποίος τους τελευταίους δύο μήνες φιλοξενούνταν στο Γηροκομείο Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος αυτοκτόνησε με μια καραμπίνα η οποία, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό πώς βρέθηκε στην κατοχή του.

old_house1

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι το τελευταίο διάστημα η κατάσταση στο Γηροκομείο είναι έκρυθμη λόγω της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου να μεταφέρει σε στο κεντρικό κτίριο 36 ηλικιωμένους που φιλοξενούνταν στο κτίριο «Βασίλισσα Όλγα».

Σύμφωνα με την περιφέρεια Αττικής στις 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Γηροκομείο Αθηνών έλεγχος από κλιμάκιο Κοινωνικών Συμβούλων και διαπιστώθηκε η ύπαρξη επισφαλών συνθηκών λειτουργίας του Γηροκομείου.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κτίριο, σύμφωνα με ανακοίνωση της περιφέρειας, είναι το πιο πρόσφατα ολικά ανακαινισμένο, από τα τρία κτίρια που φιλοξενούν τους ηλικιωμένους και το μόνο που διασφαλίζει την ύπαρξη ζεστού νερού, ενώ το κτίριο «Εστία», στο οποίο μεταφέρονται κάποιοι από αυτούς δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ