Εφημερίδα Κοινωνική

Υποδοχή ήρωα από τους Ποριώτες στον Σπύρο Ροή

 Breaking News

Υποδοχή ήρωα από τους Ποριώτες στον Σπύρο Ροή
07 Ιουνίου 2016

Με μία συγκινητική υποδοχή από τους συμπατριώτες του, ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο εξαήμερος κολυμβητικός διάπλους του Σαρωνικού από τον κολυμβητή μεγάλων αποστάσεων και γυμναστή Σπύρο Ροή, ο οποίος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που ήρθε κολυμπώντας από τον Πειραιά στον Πόρο.

Κατά την τελετή υποδοχής του, εκατοντάδες Ποριώτες κατέκλυσαν το λιμάνι περιμένοντας τον Σπύρο, ενώ δεκάδες άλλοι τον υποδέχθηκαν με σκάφη ήδη από την προσέγγισή του στο μπουγάζι του Πόρου. Στο τελευταίο τμήμα του άθλου του, τον Σπύρο συνόδευσαν επίσης οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πόρου Τροιζηνίας, με κωπηλατικές λέμβους και κανόε –καγιάκ, αλλά και οι μικροί μαθητές του στην κολύμβηση. Καλωσορίζοντάς τον και απονέμοντας τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Δήμου Πόρου, ο Δήμαρχος Γιάννης Δημητριάδης χαρακτήρισε τον Σπύρο Ροή πρότυπο για όλους και τοπικό ήρωα και τόνισε τον μεγάλο συμβολισμό του επιτεύγματός του και τον αξιοθαύμαστο σκοπό του, ο οποίος ήταν η ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Πίστη».

Ακολούθως, ο Δήμαρχος, οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και ο εκπρόσωπος της «Πίστης» συνεχάρησαν όλους του συντελεστές του εγχειρήματος, τους χορηγούς και την οικογένεια του Σπύρου και, τέλος, ο ίδιος ο Σπύρος Ροής αναφέρθηκε στους σκοπούς της «Πίστης» και απηύθυνε μήνυμα ενότητας και εθελοντισμού προς τους συμπατριώτες του, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ