Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε το 11χρονο αγοράκι με τα μαύρα «λέπια» που μετατρέπεται σε… άγαλμα

 Breaking News

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε το 11χρονο αγοράκι με τα μαύρα «λέπια» που μετατρέπεται σε… άγαλμα
10 Ιουνίου 2016

Όταν η Nar Kumari πήρε στα χέρια της για πρώτη φορά τον γιο της ένιωσε αυτό το δυνατό συναίσθημα που κατακλύζει όλες τις νέες μανούλες. Στην αρχή ο μικρός της έμοιαζε με όλα τα νεογέννητα παιδάκια. Όλα όμως άλλαξαν 15 μετά μέρες μετά από την επιστροφή τους στο σπίτι, όταν άρχισαν να εμφανίζονται προβλήματα στο δέρμα του παιδιού. Η επιδερμίδα του άρχισε να ξεφλουδίζει και να αντικαθίσταται από… χοντρά μαύρα «λέπια» που σταδιακά και με πολύ πόνο άρχιζαν να καλύπτουν όλο του το σώμα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η σπάνια αυτή δερματική πάθηση τον μετατρέπει σε… πέτρινο άγαλμα και δυσκολεύει την ικανότητά του να προχωρήσει ακόμη και να μιλήσει. Ο μικρός πάσχει από ιχθύαση μία κληρονομική νόσος με κύριο χαρακτηριστικό το ξηρό και λεπιδώδες δέρμα.

100616112949_9390

Η εμφάνιση του παιδιού τρομοκρατεί τα άλλα παιδιά και ο 11χρονος Ramesh είναι μόνος χωρίς φίλους. Όλα τα παιδιά που τον βλέπουν βάζουν τα κλάματα και φεύγουν τρέχοντας, πρόσθεσε η μητέρα του τονίζοντας ότι είναι πολύ δυσάρεστο να βλέπει αυτή τη συμπεριφορά απέναντι στο παιδί της και κυρίως να μην μπορεί να κάνει τίποτα για να το βοηθήσει.

Τα χρήματα που βγάζει η οικογένεια δεν αρκούν ούτε για τα καθημερινά τους έξοδα και δεν μπορούν να αντέξουν πολυδάπανες θεραπείες. Ευτυχώς, όμως, η ιστορία του παιδιού έγινε γρήγορα γνωστή και έτσι η διάσημη τραγουδίστρια Joss Stone με τη βοήθεια μιας τραγουδίστριας από το Νεπάλ, αποφάσισαν να διοργανώσουν συναυλία, τα έσοδα της οποίας πήγαν κατευθείαν στην οικογένεια.

Το παιδί έχει ξεκινήσει θεραπεία και ήδη υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, γράφει η Daily Mail. Η ευχή της είναι να μπορέσει να δει το παιδί της κάποια στιγμή να περπατήσει ξανά!

Δείτε το βίντεο με τον μικρούλι!

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ