Εφημερίδα Κοινωνική

Απίστευτο: Κλέβουν ολόκληρα φανάρια από τους δρόμους! – Δείτε τι συνέβη στον Δήμο Αγίου Δημητρίου (εικόνες)

 Breaking News

Απίστευτο: Κλέβουν ολόκληρα φανάρια από τους δρόμους! – Δείτε τι συνέβη στον Δήμο Αγίου Δημητρίου (εικόνες)
02 Ιουνίου 2016

Έχουμε ακούσει «σπείρες» που κλέβουν προτομές από πλατείες Δήμων. Επίσης, έχουμε ακούσει για «ποντικούς» μετάλλων, φρεατίων, καντηλιών από νεκροταφεία αλλά η αλήθεια είναι πώς για κλέφτες ολόκληρων φαναριών (!) από τους κεντρικούς δρόμους των πόλεων δεν είχαμε ξαναακούσει ποτέ!Η αρχή φαίνεται ότι έγινε στον Δήμο Αγίου Δημητρίου και μάλιστα με… «ηλιόλουστο» τρόπο!

1

Όπως πληροφορήθηκε η εφημερίδα μας, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου έπειτα από τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα κλοπών από αγνώστους ολόκληρων φαναριών σήμανσης, αλλά και εξαρτημάτων τους, υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων δραστών.

2

Τα φανάρια που εκλάπησαν είναι κυρίως ηλιακής λειτουργίας και είναι τα εξής: Ολόκληρο το ηλιακό φανάρι σήμανσης της συμβολής των οδών Πάρκου και Λιδορικίου, η μπαταρία και ο ηλιακός συλλέκτης της συμβολής των οδών Θ. Τατάκη και Κλεάρχου, η μπαταρία και ο ηλιακός συλλέκτης της συμβολής των οδών Κλεάρχου και Ν. Νοταρά, ολόκληρο το ηλιακό φανάρι σήμανσης των οδών Όθωνος και Ευρυτανίας καθώς και ο ηλιακός συλλέκτης της συμβολής των οδών Θεμιστοκλέους και Ν. Νοταρά. Και μη χειρότερα…

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ