Εφημερίδα Κοινωνική

Ενίσχυση του εξοπλισμού καθαριότητας του Δήμου Μοσχάτου -Ταύρου με νέο απορριμματοφόρο

 Breaking News

Ενίσχυση του εξοπλισμού καθαριότητας του Δήμου Μοσχάτου -Ταύρου με νέο απορριμματοφόρο
26 Μαΐου 2016

Ένα νέο απορριμματοφόρο τύπου πρέσας με σύστημα πλύσης κάδων προστέθηκε στο στόλο των οχημάτων καθαριότητας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και τίθεται από σήμερα στην καθημερινή μάχη για την καθαριότητα στο Μοσχάτο και τον Ταύρο.

Με την αγορά του νέου απορριμματοφόρου (αξίας 178.350 €) αντιρρυπαντικής κυκλοφορίας, (αγορά που προέρχεται από τα ανταποδοτικά Δημοτικά Τέλη του Δήμου), ενισχύεται το δίκτυο απορριμματοφόρων του Δήμου, αναβαθμίζοντας τη περιβαλλοντική δράση και συμβάλλοντας στην ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Την ώρα που η Τοπική Αυτοδιοίκηση αγωνίζεται σε μία σκληρή πραγματικότητα και σε αντίξοες συνθήκες, εμείς συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε όσα υποσχεθήκαμε. Με ορθή διαχείριση των οικονομικών μας και χωρίς περαιτέρω επιβάρυνση των πολιτών μας, αφού δεν έχουμε προβεί σε αυξήσεις των Δημοτικών Τελών από το 2012, έχουμε προχωρήσει σε αγορά νέου εξοπλισμού καθαριότητας και νέων απορριμματοφόρων αντιρρυπαντικής κυκλοφορίας, προκειμένου να μπορέσουμε να καλύψουμε τις αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών μας.»

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ