Εφημερίδα Κοινωνική

Δάφνη: Πυροβόλησε τη γυναίκα του, κάρφωσε τον γιο του με ψαλίδι και αυτοκτόνησε!

 Breaking News

Δάφνη: Πυροβόλησε τη γυναίκα του, κάρφωσε τον γιο του με ψαλίδι και αυτοκτόνησε!
14 Μαΐου 2016

Πανικός προκλήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην περιοχή Δάφνη της Αττικής, όταν ένας 68χρονος άνδρας, επιτέθηκε και τραυμάτισε τη σύζυγο και τον γιο του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 4 το πρωί στην οδό Αλαμάνας, όταν ο 68χρονος θολωμένος και σε κατάσταση αμόκ πήρε στα χέρια του ένα 22αρι όπλο και πυροβόλησε την 54χρονη σύζυγό του στον δεξί μηρό. Στη συνέχεια με ένα ψαλίδι τραυμάτισε και τον 31χρονο γιο του και έπειτα αυτοπυροβολήθηκε.

Οι γείτονες ειδοποίησαν έντρομοι την αστυνομία και τα τρία τραυματισμένα μέλη της οικογένειας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς.

Ο 68χρονος λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ η σύζυγος και ο γιος του είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση το τελευταίο διάστημα, ο άνδρας φέρεται να έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 68χρονος ζούσε σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Αλαμάνας, ενώ η 54χρονη μαζί με τον γιο τους στον πρώτο όροφο του ίδιου κτίσματος.

Γείτονες τους ζεύγους υποστηρίζουν ότι οι καβγάδες και οι διαφωνίες είχαν «στοιχειώσει» τη σχέση τους, με τον γιο τους να αναγκάζεται συχνά να λειτουργεί ως πυροσβεστικός παράγοντας ανάμεσά τους.

Όμως η κατάσταση ξέφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης κυνηγούσε στο δρόμο και με το όπλο στο χέρι τη γυναίκα του, ενώ εκείνη έτρεχε για να σωθεί φωνάζοντας «βοήθεια». Τελικά πρόλαβε να βρει καταφύγιο σε ένα γειτονικό σπίτι, μέχρι τη στιγμή που έφτασε η αστυνομία και το ασθενοφόρο στην περιοχή.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ