Εφημερίδα Κοινωνική

Δυναμώνει η ΑΝΕΚ LINES και η ελληνική ακτοπλοΐα με το «ΚΥΔΩΝ» – παρουσίαση του νέου πλοίου

 Breaking News

Δυναμώνει η ΑΝΕΚ LINES και η ελληνική ακτοπλοΐα με το «ΚΥΔΩΝ» – παρουσίαση του νέου πλοίου
11 Απριλίου 2016

Η ΑΝΕΚ LINES, έδωσε “Ραντεβού στο ΚΥΔΩΝ”, και υποδέχτηκε, την Παρασκευή, (8/4) στο λιμάνι του Ηρακλείου, εκπροσώπους της Εκκλησίας, της Περιφέρειας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του πολιτικού & δημοσιογραφικού κόσμου, της Παιδείας & του Τουρισμού, σε μία ξεχωριστή παρουσίαση γνωριμίας του πλοίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με Αγιασμό από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, ο οποίος ευχήθηκε, παράλληλα, “να έχει το “ΚΥΔΩΝ”, καλά & ευλογημένα ταξίδια σε ήρεμες θάλασσες”.

O Πρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES κος Γιώργος Κατσανεβάκης, αμέσως μετά, καλωσόρισε τους παριστάμενους στο πλοίο, τονίζοντας ότι “Το “ΚΥΔΩΝ” αναβαθμισμένο, υπόσχεται άνετους, λειτουργικούς και αξιόπιστους πλόες, από το λιμάνι του Ηρακλείου στον Πειραιά και αντίστροφα”.

Ακολούθως, ο Α” Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES κος Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης, στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι: “Το πλήρως ανακαινισμένο “ΚΥΔΩΝ” υποδέχεται στην γραμμή του Ηρακλείου τους Κρήτες και τους φίλους της Κρήτης & υπόσχεται να τους ταξιδέψει στους σύγχρονους χώρους του, με άνεση και Κρητική Φιλοξενία”.

Στην συνέχεια, ο πλοίαρχος του “ΚΥΔΩΝ”, Captain Στυλιανός Κριθινάκης, ξενάγησε τους προσκεκλημένους, από το χώρο του 7ου deck που φιλοξένησε την εκδήλωση, ως τις άνετες καμπίνες του πλοίου και τους λειτουργικούς κοινόχρηστους χώρους (σαλόνια, μπαρ, εστιατόρια).

Παράλληλα, εξήγησε ότι το πλοίο είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, διαθέτει δύο κύριες μηχανές και τα πιο σύγχρονα μέσα ασφαλούς πλοήγησης.

Το «ΚΥΔΩΝ» ναυπηγήθηκε στα Ναυπηγεία MITSUBISHI της Ιαπωνίας. Έχει μεταφορική ικανότητα 1.750 επιβατών και διαθέτει 626 κλίνες. Το πλοίο έχει μήκος και πλάτος 192 και 27 μέτρων αντίστοιχα και αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 25 κόμβων.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση Σαρακοστιανού μπουφέ -όπως οι μέρες το επιτάσσουν – τον οποίο επιμελήθηκαν οι καταξιωμένοι σεφ της ΑΝΕΚ. Τα εδέσματα με τον γνωστό επαγγελματισμό τους προσεφέρθησαν στους καλεσμένους, από το χαμογελαστό πλήρωμα του “ΚΥΔΩΝ” και έτυχαν “θερμής υποδοχής”.

Η ΑΝΕΚ LINES με το πλήρως ανακαινισμένο «ΚΥΔΩΝ» ενδυναμώνει σημαντικά την μεταφορική της ικανότητα, συντελώντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Κρήτης με την Ηπειρώτικη Ελλάδα, πραγματοποιώντας, δρομολόγια στην γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο.

ANEK LINES ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΥΔΩΝ 2

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ