Εφημερίδα Κοινωνική

Δράσεις για την ενίσχυση προσφύγων – Συναυλία αλληλεγγύης

 Breaking News

Δράσεις για την ενίσχυση προσφύγων – Συναυλία αλληλεγγύης
07 Μαρτίου 2016

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Σμύρνης ανταποκρινόμενο στις σημερινές κοινωνικές συνθήκες, εκδηλώνει έμπρακτα την αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες.

Στη συνέχεια των δράσεων για την ενίσχυση των προσφύγων, την Κυριακή 28/02 διοργανώθηκε συναυλία αλληλεγγύης με τον Πασχάλη Τόνιο στον Δημοτικό Πολυχώρο «Γαλαξίας», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμού του Δήμου.

1

Μέρος της εκδήλωσης αποτέλεσε η βράβευση του συμπολίτη μας Τσέτρη Πέτρου, εθελοντή διασώστη επικεφαλή της ομάδας διάσωσης στη Σκαμνιά Λέσβου, για την πολύτιμη ανιδιοτελή προσφορά του.

Όλα τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν στάλθηκαν στην περιοχή Σκαμνιά Λέσβου.

2

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους εθελοντές της ομάδας «Ενεργός Δράση» του Δήμου Νέας Σμύρνης για την βοήθεια τους στη συγκέντρωση και συσκευασία των ειδών, όσο και το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου, καθώς διέθεσε τέσσερα φορτηγά και προσωπικό για την μεταφορά τους.

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής συνεχίζει να σχεδιάζει δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, ενισχύοντας την ενεργό συμμετοχή των πολιτών και προάγοντας το αίσθημα κοινωνικής προσφοράς, με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση της κοινωνικής αλληλεγγύης και την κοινωνική συνοχή.

3

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ