Εφημερίδα Κοινωνική

Αλεξανδρούπολη: Προφυλακιστέοι ο συλληφθείς για κακοποίηση των δύο ανηλίκων και η μητέρα τους

 Breaking News

Αλεξανδρούπολη: Προφυλακιστέοι ο συλληφθείς για κακοποίηση των δύο ανηλίκων και η μητέρα τους
18 Μαρτίου 2016

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο συλληφθείς για την κακοποίηση των δύο ανήλικων αγοριών και η μητέρα των δύο αγοριών, μετά την απολογία τους στην Αλεξανδρούπολη.

Η μητέρα αναμένεται να οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές Θήβας ή Κορυδαλλού και ο 40χρονος στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής ή στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίαση σε αστυνομικό τμήμα σε τακτά χρονικά διαστήματα) αφέθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι γονείς του συλληφθέντα.

Εξερχόμενος του δικαστηρίου και απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων ο δράστης αρνήθηκε ότι ευθύνεται για την κακοποίηση των δύο ανηλίκων και πρότεινε να ερωτηθεί η σύντροφός του για το ποιος τραυμάτισε τα παιδιά.

Στο μεταξύ αισθητή βελτίωση σημειώνει η υγεία του 3χρονου ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Τα σωματικά τραύματα αδιάψευστα στοιχεία των μαρτυρικών στιγμών που πέρασε και που καταλαμβάνουν όλο το παιδικό σώμα σταδιακά επουλώνονται. Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει και ο πεντάχρονος ο οποίος μετά την πρώτη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στην Αλεξανδρούπολη, διακομίστηκε και νοσηλεύεται στην εξειδικευμένη παιδοεντατική μονάδα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Τα δύο αδέρφια μετά το τέλος της νοσηλείας τους θα φιλοξενηθούν προσωρινά, με εισαγγελική απόφαση και με τη σύμφωνη γνώμη του κέντρου στήριξης, στις δομές του παιδικού χωριού SOS Θράκης, στο Αρίστηνο του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι από τις έρευνες της αστυνομίας διαπιστώθηκε η ύπαρξη και τρίτου ανηλίκου, ενός 10χρονου κοριτσιού, μέλους της οικογένειας του δράστη, το οποίο επίσης θα φιλοξενηθεί στο παιδικό χωριό. Η 10χρονη που αμέσως μετά τον εντοπισμό της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι δε φέρει εμφανή σημάδια κακοποίησης, θα απομακρυνθεί από την οικογένεια έως ότου εξακριβωθεί η ακριβής μεταξύ τους συγγενική σχέση, καθώς δεν είναι μέχρι στιγμής βέβαιο εάν πρόκειται για κόρη ή αδερφή του δράστη.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ