Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΟΚ! Διευθυντής για να πάρει αναπηρικό φθηνό ΙΧ έβγαλε βεβαίωση στον εαυτό του!

 Breaking News

ΣΟΚ! Διευθυντής για να πάρει αναπηρικό φθηνό ΙΧ έβγαλε βεβαίωση στον εαυτό του!
08 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτα περιστατικά από τη 12ετή θητεία του ως Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης σταχυολογεί ο Λέανδρος Ρακιντζής. «Υπάρχει διαφθορά γιατί δεν υπάρχει τιμωρία», σημειώνει ο κ. Ρακιντζής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Καθημερινή. «Από όλες τις υποθέσεις που έστειλα εγώ στον εισαγγελέα, είναι ζήτημα ένα 10% να έχει τελειώσει δικαστικά. Όλες οι άλλες εκκρεμούν. Αρχίζουν οι αναβολές και μετά σου λέει ο άλλος, ό,τι και να κάνω δεν θα τιμωρηθώ. Οπότε…». «Θυμάμαι», αναφέρει χαρακτηριστικά, «τις προσλήψεις στο Μετρό το 2009.

Προσέλαβαν οδηγούς υποτίθεται, ο ένας ήταν μάγειρας, ο άλλος μουσικός, ο τρίτος κάτι άλλο και κανένας δεν ήταν οδηγός». Μερικές φορές, σημειώνει, «αναρωτιέται κανείς πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος. Μια φορά, ας πούμε, ήταν ένας υπουργός Συγκοινωνιών και διαπίστωσα πως έδωσε τρεις άδειες βυτιοφόρων αυτοκινήτων σε μια εταιρία και στο χαρτί έγραψε πως το κάνει για «ανθρωπιστικούς λόγους«.

Τελικά ανακαλύψαμε πως η γραμματέας του την είχε κάνει τη δουλειά.» «Θυμάμαι και έναν άλλον αθεόφοβο, αυτόν τον είχα στείλει κανονικά στον εισαγγελέα. Αυτός ήταν διευθυντής σε μια υγειονομική υπηρεσία στην επαρχία. Έβγαλε λοιπόν βεβαίωση για τον εαυτό του και την υπέγραψε ο ίδιος πως έχει 80% αναπηρία. Και όλο αυτό, για να πάρει φθηνό αναπηρικό αυτοκίνητο», σημειώνει.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ