Εφημερίδα Κοινωνική

Πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού από τους Δήμους Αγ. Δημητρίου και Αλίμου στα σχολεία και τις δημόσιες υπηρεσίες

 Breaking News

Πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού από τους Δήμους Αγ. Δημητρίου και Αλίμου στα σχολεία και τις δημόσιες υπηρεσίες
26 Φεβρουαρίου 2016

Στη συνάντησή τους την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα κ. Χρήστο Καπάταη, οι Δήμαρχοι Αγ. Δημητρίου, κ. Μαρία Ανδρούτσου και Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, αποφάσισαν -έπειτα από πρόταση της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΣΔΝΑ- να ξεκινήσουν πιλοτικό πρόγραμμα στους δυο Δήμους συλλογής καθαρού χαρτιού από τα σχολεία και τις δημόσιες υπηρεσίες.

Αφού συζητήθηκαν όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες και αναλύθηκαν οι πτυχές του προγράμματος, οι Δήμαρχοι δήλωσαν τη βούλησή τους για τη γρήγορη εφαρμογή του προγράμματος. Επίσης, η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου υπογράμμισε πόσο σημαντικός είναι, μέσω του εν λόγω προγράμματος, ο ρόλος των Δήμων στην εκπαιδευτική διαδικασία των μαθητών σχετικά με τα θέματα της Ανακύκλωσης και του Περιβάλλοντος, αφού μάλιστα πρόκειται να εφαρμοστεί στα σχολεία και των δυο πόλεων.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με τους Δήμους και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει γρήγορα το νέο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων το οποίο πρεσβεύει.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης η κ. Σοφία Κορωναίου, μέλος της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειακή Σύμβουλος, η Αντιδήμαρχος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Αγ. Δημητρίου κ. Ασημακοπούλου Αικατερίνη, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αλίμου κ. Καραμολέγκος Αρτέμιος, καθώς και ο Δ/ντης του Γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη κ. Μίαρης Λεωνίδας.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ