Εφημερίδα Κοινωνική

Μαφιόζικη επίθεση δέχτηκε η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

 Breaking News

Μαφιόζικη επίθεση δέχτηκε η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής
22 Ιανουαρίου 2016

Επίθεση έξω από το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή δέχθηκε το πρωί της Πέμπτης η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, η οποία έχει χειριστεί με απόλυτη σοβαρότητα σειρά κρίσιμων υποθέσεων που άπτονται επιχειρηματικών συμφερόντων. Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους την πλησίασαν την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό της και άρχισαν να την γρονθοκοπούν.

Οι πληροφορίες λένε ότι δεν της μίλησαν και ότι έδρασαν επαγγελματικά καθώς φρόντισαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να την τραυματίσουν και να εξαφανιστούν χωρίς να τους δει κανείς. Η Γενική Γραμματέας μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Κουρουπλής, ενώ την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής και όχι το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

Το θύμα είχε χειριστεί τις κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων σε Ραφήνα και Σχοινιά, που είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από πλευράς καταστηματαρχών και τοπικής κοινωνίας. Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν, ωστόσο, ότι η επίθεση δεν σχετίζεται με τις υποθέσεις αυτές, καθώς οι εργολαβίες κατεδαφίσεων έχουν τελειώσει (τον Οκτώβριο για τη Ραφήνα, τον Δεκέμβριο για το Σχοινιά).

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται είναι το περιστατικό να συνδέεται με επιχειρηματικά συμφέροντα που θίγονται από αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που αφορούν σε εγκρίσεις ή απορρίψεις περιβαλλοντικών όρων για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας επιχειρήσεων.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ