Εφημερίδα Κοινωνική

Γνωστή παρουσιάστρια αποκαλύπτει πως μπήκε με μέσο στο Δημόσιο

 Breaking News

Γνωστή παρουσιάστρια αποκαλύπτει πως μπήκε με μέσο στο Δημόσιο
22 Ιανουαρίου 2016

Μια άγνωστη πτυχή της ζωή της αποκάλυψε γνωστή τηλεπαρουσιάστρια στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου, που λίγοι μέχρι σήμερα γνώριζαν.

Η… Σάσα Σταμάτη παραδέχτηκε πως μπήκε στο Δημόσιο με μέσο, λόγω του πατέρα της ωστόσο στην πορεία της άλλαξαν πόστο γιατί έκανε βόλτες στο κτίριο και τραγουδούσε, καθώς δεν άντεχε να κάθεται στο γραφείο! «Για πες τα που σε είχε βάλει με μέσο ο πατέρας σου…», είπε ο Γρηγόρης και η ίδια τα παραδέχθηκε όλα: «Που το ξέρεις; Δεν είναι κακό αυτό! Δούλευα στη Νομαρχία εφτά χρόνια, αλλά παραιτήθηκα από το Δημόσιο γιατί μπήκε στη ζωή μου η τηλεόραση». Και συνέχισε: «Αρχικά δούλευα στο γραφείο του Νομάρχη, στο γραφείο Τύπου, αλλά λόγω συμπεριφοράς… Είχα λίγο παραπάνω χαρά. Δεν μπορούσα να κάθομαι οκτώ ώρες στο γραφείο.

Ήθελα να πηγαίνω βόλτες, να πηγαίνω στους ορόφους, να τραγουδάω, να είμαι πιο χαλαρή. Δεν ήρθε απόλυση, ήρθε μετάθεση στη χειρότερη υπηρεσία τότε, στη διεύθυνση Πρόνοιας. Με έστειλαν στην Πρόνοια για να βάλω μυαλό, να ταρακουνηθώ λίγο. Εκεί ήμουν στο γκισέ για τα βιβλιάρια απορίας, θεώρηση και έκδοση.

Υπήρχαν έντονοι διάλογοι με τον κόσμο. Ήμασταν με κλειδωμένη την πόρτα γιατί θα ερχόντουσαν μέσα να μπουκάρουν όλοι»!

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ