Εφημερίδα Κοινωνική

Εντυπωσίασε ο Παπακαλιάτης!

 Breaking News

Εντυπωσίασε ο Παπακαλιάτης!
18 Ιανουαρίου 2016

 

 

Κατάμεστο για ακόμα μία φορά το Zea Cinema   

 

Το γνωστό, σε όλους πια, Zea Cinema έκανε το θαύμα του. Για ακόμα μια φορά κατάφερε και κέντρισε το ενδιαφέρον όλων των Πειραιωτών και όχι μόνο! Όσοι περάσατε από την οδό Χαριλάου Τρικούπη, ήδη θα το ξέρετε.

 

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Χριστόφορος Πακακαλιάτης βρισκόταν στο χώρο του κινηματογράφου, από τις 19:30 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Παρακολούθησε μαζί με τον κόσμο που γέμισε το σινεμά την καινούρια του ταινία, που έγινε ήδη block buster «Ένας άλλος κόσμος».

Το κοινό αγκάλιασε κυριολεκτικά τον καλλιτέχνη κι αυτός με τη σειρά του δεν αρνήθηκε σε κανέναν να φωτογραφηθεί μαζί του, βγάζοντας αρκετές σέλφι.

 

 

zea (2) zea(1)

 

 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν εκεί για την προβολή της ταινίας του και στο τέλος έμεινε για να συζητήσει με το κοινό. Απάντησε για το πώς επινόησε τους ήρωες της ταινίας, έδωσε μυστικά για τα γυρίσματα χωρίς να κρύψει τίποτα από τον κόσμο που ήθελε να τον ακούσει ενώ μας έκανε εντύπωση το εξής: Παρόλο ότι μερικοί από τον κόσμο είχαν βγάλει τα κινητά και βιντεοσκοπούσαν τον «ανοιχτό διάλογο» του με το κοινό, δεν ενοχλήθηκε καθόλου. Το αντίθετο θα λέγαμε. Σε κάποια στιγμή σχολίασε « Λόγω ότι βιντεοσκοπείτε τη συζήτηση και φαντάζομαι μπορεί ν’ ανεβάσετε τα βίντεο στο διαδίκτυο, δεν θα ήθελα να αποκαλύψω λεπτομέρειες που μαρτυρούν τη σεναριακή εξέλιξη της ταινίας» .

 

Όσο για το διοίκηση και το προσωπικό του κινηματογράφου; Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί κατάφεραν να οργανώσουν άριστα το event χωρίς να ταλαιπωρηθεί το κοινό που πραγματικά κατέκλισε το χώρο. Να είστε σίγουροι, πως το Zea Cinema σας ετοιμάζει ακόμα πολλές εκπλήξεις!

 

*Η ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος» θα προβάλλεται στον Κινηματογράφο Ζέα μέχρι την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, στις 17:50 & 20:00

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ