Εφημερίδα Κοινωνική

Το Ποτάμι στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού

 Breaking News

Το Ποτάμι στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού
16 Δεκεμβρίου 2015

Το νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού επισκέφτηκε τη Δευτέρα αντιπροσωπεία του Ποταμιού αποτελούμενη από τον επικεφαλής του Κινήματος Σταύρο Θεοδωράκη, τον Βουλευτή Λάρισας και υπεύθυνο του τομέα υγείας Κωνσταντίνο Μπαργιώτα και τον υπεύθυνο του τομέα δικαιοσύνης Βασίλη Μαρκή.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους χώρους του νοσοκομείου και να συνομιλήσουν με τη διευθύντρια του νοσοκομείου, τους γιατρούς, τους κοινωνικούς λειτουργούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και την επόπτη εισαγγελέα έτσι ώστε να ενημερωθούν σφαιρικά για τα προβλήματα και τη λειτουργία του νοσοκομείου.

Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με νοσηλευόμενους κρατούμενους και να ακούσουν τα προβλήματα και τις παρατηρήσεις τους, καταγράφοντας όλες τις προτάσεις τους.

Μετά το τέλος της επίσκεψης ο Σταύρος Θεοδωράκης, προβληματισμένος, αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξουν αλλαγές στη λειτουργία του νοσοκομείου, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην επιτακτική ανάγκη το νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού να ενταχθεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας έτσι ώστε να υπάρξει και εξοικονόμηση πόρων αλλά και ασφάλεια στους νοσηλευόμενους.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ