Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκη για τον Αετό Κορυδαλλού αλλά την παράσταση την «έκλεψε» ο Καραβάς

 Breaking News

Νίκη για τον Αετό Κορυδαλλού αλλά την παράσταση την «έκλεψε» ο Καραβάς
20 Δεκεμβρίου 2015

*Γράφει ο Σταύρος Πρέσσης

Πρωτοπόρος συνεχίζει ο Αετός Κορυδαλλού στον πρώτο όμιλο της Α΄ κατηγορίας. Οι «Κορυδαλλιώτες» χρειάστηκαν δυο πέναλτι για να σπάσουν την αντίσταση του Καραβά. Το πρώτο πέναλτι έγινε στο 35ο λεπτό έπειτα από χέρι του Συριανού. Ο Μούτσας ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Τζανέτο. Στο 89΄ λεπτό ο Αετός Κορυδαλλού ξανά κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπερίσα που είχε μπει ως αλλαγή. Το πέναλτι το εκτέλεσε ο Σιδηρόπουλος και διαμόρφωσε το 2-0. Παράπονα έχουν από την διαιτησία οι άνθρωποι του Καραβά.
Τέλος, ο Καραβάς σπάει όλα τα ρεκόρ. Μπορεί αυτό το ρεκόρ να είναι αρνητικό αλλά είναι άκρως αληθινό. Ο Καραβάς στα δυο τελευταία παιχνίδια που έχει παίξει, του έχουν καταλογηθεί κατά του τέσσερα πέναλτι, δυο σε κάθε αγώνα. Ίσως να είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα, σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο που έχει αυτό το ρεκόρ.

Αυτή την κατάσταση θέληση να την σχολιάσει ο Βαγγέλης Βρεκούσης αντιπρόεδρος της ομάδας λέγοντας.

«Eνώ κάποιοι πανηγυρίζουν και δικαίως για απαραβίαστες εστίες, σκόρερ με χατ τρίκ, νίκες με ευρύ σκόρ εμείς στον ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ έχουμε το δικό μας ρεκόρ. Eχοντας σφυριχτεί εναντίον της ομάδας μας, απο δύο πέναλτυ κατά μας σε κάθε παιχνίδι σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια(180 λεπτά). Mένει να δούμε, εάν και με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς στο επόμενο παιχνίδι θα συνεχιστεί το ρεκόρ».

Αετός Κορυδαλλού: Θωμόπουλος, Κουντουράς, Καλλέργης, Καφαλίδης, Σύρμας, Σιδηρόπουλος, Τουλουβασίλης(78΄Ξενιτόπουλος), Λέσι, Μπαμπουλάκης(90΄Τζανετής), Μούτσα, Δρυμούσης(82΄Μπερίσα).

Καραβάς: Τζανέτος, Καραγιάννης, Μυτιληναίος, Συριανός, Βαλάντης, Γονατάς, Ρηγούτσος, Τερόλης, Κοτζαπαναγιώτης(85΄Μαυρέλης), Γεωργίου, Σταφσουλάι (75΄Κούλουρης)

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ