Εφημερίδα Κοινωνική

Κουβέντα στην κουβέντα ο ένας εκνεύρισε τον άλλον – Δείτε με ποιον μάλωσε ο Μπογδάνος (ΒΙΝΤΕΟ)

 Breaking News

Κουβέντα στην κουβέντα ο ένας εκνεύρισε τον άλλον – Δείτε με ποιον μάλωσε ο Μπογδάνος (ΒΙΝΤΕΟ)
10 Δεκεμβρίου 2015

Μεταξύ των βουλευτών που καταψήφισαν το αίτημα για άρση της βουλευτικής ασυλίας του γενικού γραμματέα τη Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου ήταν και ο αναπληρωτής υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης, Χριστόφορος Βερναρδάκης. «Από κούραση και από λάθος έγινε, ούτε που το κατάλαβα, τώρα το έμαθα κι εγώ» απάντησε ο κ. Βερναρδάκης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Περιγράψτε μου σας παρακαλώ τη σκηνή» επέμεινε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με τον Υπουργό να… «φορτώνει» λέγοντας του (αυτή τη φορά στον ενικό):

«Έλα τώρα, μην το παραξεφτιλίζουμε. Είπαμε είναι από λάθος λόγω κούρασης και ούτε που το κατάλαβα. Μην το κάνουμε θέμα. Δεν έχει κανένα νόημα τώρα!»

Ωστόσο η ερώτηση που έκανε τον Χριστόφορο Βερναρδάκη πυρ και μανία, ήταν όταν ο Μπογδάνος του είπε:

«Να σας πω… τι είναι αυτό που σας έχει κουράσει πολύ τις τελευταίες ημέρες μιας και μιλάμε για κούραση;»

«Κοίταξε Κωνσταντίνε τώρα νομίζω ότι κάνεις μια υπέρβαση και θα τσακωθούμε… έτσι; Με βγάζεις για ένα λεπτό και θέλεις να το γελοιοποιήσουμε το πράγμα. Πραξικοπηματικά εντός εισαγωγικών και παρακλητικά μου ζητάς να βγω στον αέρα για ένα λεπτό, σου κάνω αυτή τη δήλωση η οποία είναι σαφέστατη. Τώρα το γιατί είμαι κουρασμένος; Αυτό είναι δικό μου θέμα! Δεν χρειάζεται να το κάνουμε story αυτό. Υπάρχει ένα όριο. Σε παρακαλώ πολύ!»

Δείτε το βίντεο:

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ