Εφημερίδα Κοινωνική

Το κουδούνι θα «ξαναχτυπήσει» για την τάξη του 1975 ύστερα από 40 χρόνια

 Breaking News

Το κουδούνι θα «ξαναχτυπήσει» για την τάξη του 1975 ύστερα από 40 χρόνια
16 Νοεμβρίου 2015

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά σε συνεργασία με το Συμβούλιο Σχολείου του Προτύπου Λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά στο πλαίσιο της δραστηριότητας «Συναντήσεις Τάξεων», θα διοργανώσει το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015, και ώρα 11.00 συνάντηση της τάξης του 1975, στην Ιωνίδειο Σχολή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τάξη του 1975 έκλεισε φέτος τα σαράντα (40) χρόνια από την αποφοίτηση της.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση οι απόφοιτοι της τάξης θα μαζευτούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά. Αφού παρθούν οι απαραίτητες «απουσίες», παλιοί καθηγητές της τάξης θα μιλήσουν για την περίοδο στην οποία οι απόφοιτοι του 1975 ήταν μαθητές, ενώ θα μοιραστούν αναμνηστικά διπλώματα στους αποφοίτους της τάξης. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί περιήγηση των αποφοίτων στους χώρους και στις τάξεις που πέρασαν τα σχολικά τους χρόνια και στην έκθεση αρχειακού υλικού του σχολείου.

Την οργάνωση της συνάντησης από την πλευρά της τάξης του 1975 έχει αναλάβει ο συναπόφοιτος Στράτος Γεωργούδης, Καθηγητής Φυσικής. Το τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί του είναι 6944113876 και το email [email protected]

Ευχαριστούμε θερμά τους Διευθυντές του Προτύπου Γυμνασίου Μιχάλη Άνθη και του Προτύπου Λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά Γιάννη Παπαδόπουλο για την βοήθεια και την υποστήριξη τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Πηγή: saisp.gr

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ