Εφημερίδα Κοινωνική

Συνελήφθη ο δολοφόνος του γνωστού εστιάτορα της Ύδρας

 Breaking News

Συνελήφθη ο δολοφόνος του γνωστού εστιάτορα της Ύδρας
11 Νοεμβρίου 2015

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε, μετά από αρκετούς μήνες, ο Γεωργιανός που το καλοκαίρι είχε δολοφονήσει γνωστό ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Ύδρα για να του αρπάξει χρήματα.

Ο άνθρωπος που είχε δολοφονήσει τον άτυχο 67χρονο άνδρα είχε καταφέρει να διαφύγει με φουσκωτό από το νησί, λίγη ώρα μετά τη ληστεία και συνελήφθη πριν λίγη ώρα. Συνεργοί του, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί για άλλες υποθέσεις και είχαν αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου, είχαν συλληφθεί επί τόπου στην Ύδρα, λίγη ώρα μετά την άγρια δολοφονία.

Η iefimerida υπενθυμίζει ότι τα ξημερώματα της Κυριακής 17 Αυγούστου, ο Γεωργιανός μαζί με τους συνεργούς του είχαν εισβάλει στο σπίτι του εστιάτορα, τα ξημερώματα, λίγο αργότερα αφότου ο 67χρονος Μανόλης Οικονόμου και η σύζυγός του είχαν κλείσει το εστιατόριο τους στην Ξερή Ελιά και είχαν επιστρέψει σπίτι τους. Οι δράστες αφού βεβαιώθηκαν πως και οι δύο πήγαν για ύπνο μπήκαν στο σπίτι και από το παράθυρο του ισογείου. Αφού έδεσαν χειροπόδαρα την γυναίκα του, της έδωσαν να πιει υπνωτικό, τη φίμωσαν και της έδεσαν τα μάτια. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο άτυχο άνδρα.

Η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του εστιάτορα είχε δείξει ότι οι δράστες χτύπησαν τον άτυχο άνδρα στα χέρια και την κοιλιά και όταν εκείνος έπεσε στο πάτωμα του έδωσαν την χαριστική βολή. Τον φίμωσαν με πανί και από πάνω τον έδεσαν με άλλο ένα στο στόμα και την μύτη. Με αυτόν τον τρόπο πέθανε από ασφυξία. Όπως είχε διαπιστώσει ο ιατροδικαστής, είχε υποστεί και ισχαιμικό επεισόδιο του μυοκαρδίου.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ