Εφημερίδα Κοινωνική

Ποιος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ πήγε να ψηφίσει στις εκλογές της ΝΔ;

 Breaking News

Ποιος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ πήγε να ψηφίσει στις εκλογές της ΝΔ;
25 Νοεμβρίου 2015

Μιλώντας στο Βήμα Fm 99,5 ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος αποκάλυψε σχετικά με τις εκλογές της ΝΔ: «Είχα αποφασίσει να πάω να ψηφίσω».

«Είμαι Έλλην πολίτης και με ενδιαφέρουν όλα τα κόμματα και ο τρόπος που λειτουργούν όλα. Όταν λοιπόν μου δίνουν τη δυνατότητα να πάω να ψηφίσω πηγαίνω, γιατί είμαι Έλλην πολίτης. Δεν είμαι πολιτευόμενος» πρόσθεσε.

Τόνισε ωστόσο: «Από εκεί πέρα όμως, μου λένε ότι πρέπει να υπογράψω μία διακήρυξη, η οποία λέει ότι αποδέχομαι τις αρχές και τις θέσεις της ΝΔ και αυτό δεν είμαι διατεθειμένος να το υπογράψω. Κατ’ αρχήν γιατί είναι πολύ πιθανόν ότι δεν συμφωνώ και δεύτερον γιατί δεν ξέρω ποιες είναι οι αρχές και οι θέσεις της ΝΔ. Ξέρει κανείς;»

Ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι «έκανε και το ΠΑΣΟΚ γελοίες εκλογές με έναν υποψήφιο και εξευτελιστήκαμε όλοι και γελοιοποιηθήκαμε, ψηφίζοντας σαν τα αρνιά τον Γιώργο Παπανδρέου, επειδή λεγόταν Γιώργος.»

«Και θα σας πω το ακόμα χειρότερο. Το ξέρατε ότι πολλοί ψηφοφόροι στην εκλογή του κ. Βενιζέλου νόμιζαν ότι ο Βενιζέλος ήταν εγγονός του Ελευθερίου Βενιζέλου; Θα το έχετε διαπιστώσει ασφαλώς από τις θέσεις σας» πρόσθεσε.

Ο κ. Πάγκαλος επεσήμανε επίσης : «Αυτά είναι γελοία πράγματα και τώρα έχουμε ψηφίσει την κόρη του μακαρίτη του Γιώργου Γεννηματά. Λοιπόν, αυτά είναι γελοία πράγματα. Κανείς δεν ξέρει, εάν σας ρωτήσω, ποιες είναι οι απόψεις της κ. Γεννηματά επί του Α ή Β θέματος. Θέλετε να μου πείτε; Για πέστε μου π.χ. για την καύση των νεκρών τι λέει η κ. Γεννηματά; Εμένα με ενδιαφέρει όμως αυτό το πράγμα. Με ενδιαφέρει, ας πούμε, το θέμα των προσφύγων» κατέληξε.

pagkalos-theodwros

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ