Εφημερίδα Κοινωνική

ΟΜΥΛΕ: Κυβέρνηση και ΤΑΙΠΕΔ αυθαιρετούν κατά του ΟΛΠ

 Breaking News

ΟΜΥΛΕ: Κυβέρνηση και ΤΑΙΠΕΔ αυθαιρετούν κατά του ΟΛΠ
17 Νοεμβρίου 2015

«Η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ, μέσω διαρροών στον τύπο εμφανίζουν ότι τελείωσε η διαβούλευση για την σύμβαση παραχώρησης μεταξύ Ο.Λ.Π και Ελληνικού Δημοσίου. Αυτό είναι μέγα ΨΕΜΑ!», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΜΥΛΕ) και προσθέτει:

«Όσο αφόρα τη σύμβαση παραχώρησης, δεν έχει κατατεθεί πρόσκληση για διαπραγματεύσεις της σύμβασης παραχώρησης στο Δ.Σ / Ο.Λ.Π. Όπως έχουμε κατ’επανάληψη τονίσει, η τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης είναι σύμφωνα με τον νόμο αποκλειστικό θέμα του Δ.Σ / Ο.Λ.Π και του Ελληνικού Δημοσίου και σε τελικό στάδιο της Βουλής. Οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και εγείρει ΕΥΘΥΝΕΣ σε αυτούς που μεθοδεύουν και σε αυτούς που κρύβονται.

Καλούμε άμεσα, τους Υπουργούς Ναυτιλίας κ. Δρίτσα και Οικονομικών κ. Τσακαλώτο καθώς και τον Πρόεδρο και το Δ.Σ / Ο.Λ.Π και τον Δ/ντα Σύμβουλο, άμεσα να πάρουν θέση επί του τεράστιου αυτού θέματος.

Επίσης, καλούμε το ΤΑΙΠΕΔ να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να υποκαθιστά την Κυβέρνηση και το Δ.Σ / Ο.Λ.Π και ότι συνιστά αυτό, μεγίστη παρανόμια. Τα συνδικάτα των Λιμανιών, θα αντιμετωπίσουν άμεσα το κορυφαίο αυτό θέμα πολιτικά, νομικά και αγωνιστικά».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ