Εφημερίδα Κοινωνική

Ποιος δήμαρχος συνελήφθη; Δεν θα πιστεύετε τον λόγο!

 Breaking News

Ποιος δήμαρχος συνελήφθη; Δεν θα πιστεύετε τον λόγο!
30 Οκτωβρίου 2015

Το πρωί της Πέμπτης συνελήφθη ο δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα ο οποίος βρισκόταν από το πρωί στην περιοχή του Πράσινου Λόφου και επέβλεπε την προσπάθεια κατεδάφισης από συνεργείο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής αυθαιρέτου κτίσματος.

dimitris

Ο δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας βρισκόταν και αυτός εκεί και, σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε εντολή σε χειριστές μηχανημάτων του δήμου να μπλοκάρουν με τα οχήματά τους τον δρόμο ώστε να μην μπορεί να φθάσει στο σημείο το συνεργείο της Αποκεντρωμένης.

Παρά τη σύσταση του εισαγγελέα να αποσυρθούν τα δημοτικά οχήματα, ο δήμαρχος αρνήθηκε με αποτέλεσμα ο εισαγγελικός λειτουργός να διατάξει τις αστυνομικές δυνάμεις να προχωρήσουν στη σύλληψη του κ. Μάρκου ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Αρτέμιδας ενώ αναμένεται να μεταφερθεί αύριο στο Πρωτοδικείο προκειμένου να αποφασίσει ο αρμόδιος Εισαγγελέας δίωξης εάν θα έχει περαιτέρω επιπτώσεις.

Σε δήλωσή του στο notioanatolika.gr, μέσα από το αστυνομικό τμήμα, ο Δημήτρης Μάρκου επεσήμανε: «Παραμένουμε ανένδοτοι στο θέμα των κατεδαφίσεων. Επιμένουμε να δώσει λύση η κυβέρνηση αναλογικά όπως συνέβη στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου μέχρι την ανάρτηση των δασικών χαρτών»!

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ