Εφημερίδα Κοινωνική

ΔΗΡΑΠ: Απάντηση σε δημοσίευμα

 Breaking News

ΔΗΡΑΠ: Απάντηση σε δημοσίευμα
12 Οκτωβρίου 2015

Στο site του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πειραιά (ΚΑΝΑΛ1-1 90,4 fm) διαβάσαμε το παρακάτω με υπογραφή διοίκησης 

«Σε απάντηση «καταγγελιών» του Δημοτικού Σύμβουλου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Ηλία Κατσαφάδου, στην εφημερίδα ΦΩΝΗ των ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ γνωρίζουμε τα παρακάτω:

Ο προαναφερόμενος Δημοτικός Σύμβουλος αναφέρει ότι η ΔΗ.ΡΑ.Π έχει … ανοίγματα περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ. Αγνοεί άραγε πως η εν λόγω δημοτική επιχείρηση είναι μία από τις 15 σε όλη την χώρα ομοειδείς επιχειρήσεις που διαθέτει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα; Αγνοεί πως δεν χρωστάει πουθενά και πως η σημερινή της διοίκηση εξόφλησε χρέη εκατομμυρίων ευρώ των προηγούμενων ετών και έχει μείνει ένα υπόλοιπο μόνο στο ταμείο των δημοσιογράφων το οποίο έχει ρυθμιστεί και πληρώνεται ανελλιπώς; Αγνοεί πως οι εργαζόμενοι για πρώτη φορά στην ιστορία του σταθμού τα τελευταία χρόνια, πληρώνονται στην ώρα τους και κάποιες φορές νωρίτερα κιόλας και δεν τους οφείλεται σήμερα ούτε ένα ευρώ;

Όσον αφορά για το κόστος που όπως αναφέρει ο εν λόγω Δημοτικός Σύμβουλος έχει η μετάδοση των μηνυμάτων στα αραβικά, του απαντάμε ΑΠΛΑ ότι ΨΕΥΔΕΤΑΙ! Διευκρινίζουμε δε ότι κόστος δεν υφίσταται δεδομένου ότι η πρωτοβουλία αυτή έχει αναληφθεί σε συνεργασία με τον Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό των Αθηνών «9.84» ο οποίος μας παραδίδει καθημερινά την κόπια που μεταδίδεται χωρίς καμία επιβάρυνσή μας. Που είδε λοιπόν ο κος. Κατσαφάδος την οικονομική επιβάρυνση της ΔΗ.ΡΑ.Π; Όφειλε τουλάχιστον πρώτα να ρωτήσει…αντί να συκοφαντεί!

Και για να τελειώνουμε: εάν ο κος. Κατσαφάδος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4FM γιατί όλα τα χρόνια ως υπάλληλός της ΔΗ.ΡΑ.Π δεν ασχολήθηκε ποτέ με το πώς θα το βοηθήσει για να ανεβάσει την ακροαματικότητά του και δεν υπέβαλλε ποτέ καμία πρόταση για να βελτιωθεί η εικόνα και η θέση του στον «χάρτη των FM» γεγονός που η Σημερινή Νέα Διοίκηση με την στήριξη της Δημοτικής Αρχής και με επιλογή «Ανοικτών θυρών» προς τους εργαζόμενους προσπαθεί μεθοδικά να υλοποιήσει;

Ευχαριστούμε τον κ. ΗΛΙΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟ και τον πληροφορούμε ότι το ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4 FM έχει ήδη μπει σε Τροχιά Άνοιξης στα ερτζιανά, αφήνοντας πίσω του τα ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ και τις ΜΑΥΡΕΣ ΑΥΓΕΣ.»

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ