Εφημερίδα Κοινωνική

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

 Breaking News

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
28 Σεπτεμβρίου 2015

• Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Πειραιά πραγματοποιεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και ώρα 17:30, στο Μουσικό Σχολείο Πειραιά (Κ. Μαυρομιχάλη 27), προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης: ΘΕΜΑ 1ο: Συζήτηση για πιθανή μουσική συναυλία το Νοέμβριο του 2015. ΘΕΜΑ 2ο: Συζήτηση για πιθανή μουσικοθεατρική παράσταση στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

• Διάλεξη με θέμα: «Κρίση και ανατροπή παγιωμένων πολιτικών εντάξεων»με ομιλητή τον κ. Άλκη Ρήγο, ομότιμο καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου. Η εκδήλωσή θα γίνει στις 5/10 στο εργαστήρι του γλύπτη M. Κάσση (Tζιροπούλου 15, Ν. Φάληρο, τηλ.:2104817893) με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για τον καθένα που θα ήθελε, όχι μόνο να διευρύνει τις γνώσεις του, αλλά και να εκφράσει τις απόψεις του. Ώρα έναρξης 8 μ.μ.

• Ο π. Μαυρουδής Γκούμας, εφημέριος του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, θα διδάξει πώς παρασκευάζεται το πρόσφορο και θα μιλήσει για τη σημασία της συμμετοχής του πιστού στην προετοιμασία για τη Θεία Ευχαριστία μέσα από τη δοξολογική χρήση της ύλης. Η εκδήλωση ενταγμένη στο πρόγραμμα «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 6.30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας (Γρ. Λαμπράκη 41, Πειραιάς).

• Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιά: Αγιασμός έναρξης Κατηχητικών Σχολείων, Νεανικών Ενοριακών Συντροφιών, Δημιουργικής Απασχόλησης και Δραστηριοτήτων την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, ώρα 19:00.

• Το ονειρικό Ταξίδι στην αιωνιότητα, η επιτυχημένη παραγωγή του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, την οποία αγκάλιασε το κοινό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για τέσσερις μόνο παραστάσεις στις 7, 8, 11, 13 Οκτωβρίου 2015.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ