Εφημερίδα Κοινωνική

Κοντονής: Πρώτο μέλημα η εφαρμογή του νόμου για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα

 Breaking News

Κοντονής: Πρώτο μέλημα η εφαρμογή του νόμου για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα
23 Σεπτεμβρίου 2015

Σε γνώριμα… λημέρια επέστρεψε ο Σταύρος Κοντονής, αφού σήμερα, Τετάρτη, ορκίστηκε και πάλι υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού στη νέα κυβέρνηση. Από σήμερα ουσιαστικά συνεχίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε από το διάστημα της πρώτης θητείας του (Ιανουάριο με Αύγουστο 2015) στην ίδια θέση.

«Η επανατοποθέτησή μου ως Υφυπουργός Αθλητισμού συνιστά έκφραση εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου εκ μέρους του Πρωθυπουργού, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την τιμητική αυτή θέση. Οι βασικές κατευθύνσεις, στις οποίες θα κινηθεί η Κυβέρνηση στον τομέα του αθλητισμού, είναι οι ίδιες, όπως τις είχαμε εκφράσει τον Ιανουάριο. Η νέα κυβερνητική θητεία θα έχει ως πρώτο μέλημά της την εφαρμογή του νόμου για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα, τον οποίο η Βουλή ψήφισε με ευρεία πλειοψηφία, καθώς και την επεξεργασία νέου αθλητικού νόμου, που να ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα και τις νέες απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής στο χώρο του αθλητισμού.

Σε βάθος τετραετίας θα πραγματοποιηθεί η αναγέννηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, θα καταπολεμηθεί η σπατάλη σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς του αθλητισμού και θα φροντίσουμε για την καλή λειτουργία των αθλητικών χώρων.

Οι προκλήσεις είναι πολλές και οι δυνατότητες μεγάλες. Θα τα καταφέρουμε», τόνισε δήλωσή του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

«Συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση» δήλωσε κατά την παράδοση-παραλαβή του υφυπουργείου Αθλητισμού

Παρών στην παράδοση-παραλαβή του Υπουργείου Πολιτισμού ήταν φυσικά και ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος ανανέωσε τη θητεία του ως υφυπουργός Αθλητισμού της κυβέρνησης. «Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση, που είναι η στήριξη της νομιμότητας, ο έλεγχος και η πάταξη της σπατάλης» είπε κατά την ομιλία του και στη συνέχεια τόνισε μεταξύ άλλων:

«Η νομοθεσία θα εφαρμοστεί από το Α έως το Ω. Και όσοι έχουν σκοπό να παγιδεύσουν τον νόμο κάνουν μεγάλο λάθος. Δεν θα μείνουν νόμοι στα συρτάρια. Αυτό θα σταματήσει άμεσα. Επιθυμούμε διακαώς τη συνεργασία όλων των φορέων και των παραγόντων. Όμως η τήρηση της νομιμότητας είναι η βούληση του πρωθυπουργού».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ